Maksymalne osiągninięcie

Dział dotyczący tylko pierwszej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Awatar użytkownika
Brzoza
Użytkownik Forum
Kontakt:

Maksymalne osiągninięcie

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Brzoza »

Chciałbym zapytać jakie jest wasze największe osiągnięcie w Knaju ? Np. największe wojsko najwięcej budynków jednego rodzaju itp. Mi osobiście udało się po 12 godzinach gry uzbierać 14 tyś wina w tym w jednym spichleżu było ponad 4 tysiące :szczerzy:
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lucbach »

W jaki sposób wyświetliło Ci tę liczbę w spichrzu? Zawsze myślałem, że tam jest jakiś limit, który jest z pewnością mniejszy niż 4 tysiące...
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Rafael_5000
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Rafael_5000 »

Khelbenowi ponoć wyświetliło się w spichrzu 10511 kiełbas...

Co prawda taki wynik można bardzo łatwo osiągnąć... w jakimś photoshopie czy corelu :P Ale ja akurat jestem naprawdę skłonny w to uwierzyć, bowiem w pamiętnym roku 1998 testowałem z tatą możliwości tej gry na bazie tutorialu w TSK i cała mapa była zawalona piekarniami, winnicami i chlewami. Po kilkudziesięciu godzinach gry w spichrzach było naprawdę dużo towarów.
Awatar użytkownika
Duch
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Duch »

Tak, poza tym na screenie Khelbena jest 9723 wina i 6701 skór, więc myślę, że nie ma żadnego limitu ;) A jeśli jest, to jeszcze nikt go nie odkrył :)
Co prawda taki wynik można bardzo łatwo osiągnąć... w jakimś photoshopie czy corelu
Dobry i paint ;) Na mapie Khelbena widać duży, zaczerwieniony obszar. A ten czerwień to jeden z podstawowych kolorów painta :) Można w ten sposób bajerować ile wlezie ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Brzoza
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

mam jeszcze sejwa to porobie pare screenow :wink: tylko nie wiem czym najlepeiej je zrobic dodam ze mialem 50 winnic ale prawda ze jak przekroczylem 4000 w jednym spichlerzu to niektore liczby sie nie wyswietlaly np 4001 ale potem bylo juz ok
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Duch pisze:Dobry i paint ;) Na mapie Khelbena widać duży, zaczerwieniony obszar. A ten czerwień to jeden z podstawowych kolorów painta :) Można w ten sposób bajerować ile wlezie ;)

Sugerujesz, że nie dałbym rady tak naturalnie zbudować? Spytaj się Setmana, on mi świadkiem - sam dla mnie screena robił, gdy mu save'a przesłałem. Potwierdzi brak oszustwa i brak jakiegokolwiek bajerowania programami graficznymi.
Awatar użytkownika
Brzoza
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Dobra to wstawie kilka screenow na potwierdzenie mego osiągnięcia 8-) :mrgreen: :mrgreen:

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Niedowiarkom pozostaje niedowierzanie a wiadomo że liczy się przecież przyjemnośc z gry :wink:
Awatar użytkownika
Duch
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Duch »

Sugerujesz, że nie dałbym rady tak naturalnie zbudować? Spytaj się Setmana, on mi świadkiem - sam dla mnie screena robił, gdy mu save'a przesłałem. Potwierdzi brak oszustwa i brak jakiegokolwiek bajerowania programami graficznymi
Nic takiego nie powiedziałem, po prostu mówię, że bardzo łatwo można zedytować screeny w prostym paincie.
Obrazek
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: robi29 »

Ja grałem w jedną misje 30 godzin ,aż mi nie zwariowała :lol:
W rekordach to jestem słaby :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2007, 17:45 przez robi29, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
bartek007
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: bartek007 »

Mój rekord to 24 kiełbasiarnie i 36 młynów w tutorialu (chlewów i gospodarstw ile było nie pamiętam) save niestety nie mam bo rec ten nabiłem w 2003 roku.
Zaraz po tym, jak żołdak skończył służbę w wojsku, postanowił zostać górnikiem. Jego rodzice (ojciec i teść) nie chcieli tego, lecz on był stanowczy :) Teraz żyje sobie spokojnie w swojej kopalni złota ... Koniec
Odpowiedz