Co składujecie w spichrzu?

Dział dotyczący tylko pierwszej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Daro
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Daro »

Mi wystarcza jeden spichrz, jedyne co w nim trzymam to jedzenie no i kamień - inne surowce idą na bronie, produkcje jedzenia itp
Awatar użytkownika
BananowyJasio
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: BananowyJasio »

Cav pisze:Ja trzymam to co smaller, tylko jeszcze platy skor, bo jak nie robia sie pancerze, to chlew sie blokuje od nadmiaru skor i nie idzie produkcja kielbach :wink:
Cav pisze:
BananowyJasio pisze:Ja gram, jak cav tylko zamiast płatów przyjmuję rulony skóry.
Chociaż czasem jedynymi towarami, jakie gromadzę są kamienie i skrzynie złota. Drewno z tartaków idzie od razu do warsztatów, skóry na pancerze, a złoto i żelazo są na bieżąco przetapiane. Ryb nigdy nie gromadzę.
A jedzenie? :lol:
Widzę, że moje skróty myślowe nie są dla wszystkich jasne. Gromadzenie jedzenia jest dla mnie tak oczywiste i niezbędne (zawsze), że o nim nie pisałem. Nadmieniłem tylko o rybach, bo są moim zdaniem zbędnym dodatkiem w grze. Chatę rybaka buduję tylko czasem, jak jakaś droga wypadnie mi blisko sadzawki.
Tym samym pozdrawiam wszystkich i żegnam się z tym tematem ;)
Ostatnio zmieniony 07 cze 2008, 11:21 przez BananowyJasio, łącznie zmieniany 1 raz.
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lucbach »

BananowyJasio pisze:(...) Nadmieniłem tylko o rybach, bo są moim zdaniem zbędnym dodatkiem w grze.
Żebyś Ty wiedział, ile razy rybki uratowały mi obywateli :P.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Awatar użytkownika
PinCheR
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: PinCheR »

ja zazwyczaj mam kilka spichlerzy i w każdym trzymam innego rodzaju surowce w zależności od miejsca, w którym się znajduje. w pierwszym zazwyczaj są to deski i kamienie w następnym zazwyczaj gromadzę ziarno, mąkę i jedzenie (czasami wino jest w 1 lub w jeszcze innym spichrzu), a dopiero jak mam straszne korki (rzadko się to zdarza, ale czasem jednak się zdarza) to blokuje niektóre towary
Odpowiedz