misja 11

Dział dotyczący tylko pierwszej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.
Awatar użytkownika
Daro
Użytkownik Forum

misja 11

Post autor: Daro »

Mam problem z tą misją
Narazie nie próbuje grac własnymi taktykami (żadnej nie wymyśliłem ;]) ale robie wszystko zgodnie z opisem przejścia tej misji na stronie głównej i... nie mam pojęcia w jaki sposób pokonać przeciwników na dole za jednym machnięciem bez straty swojego woja, a o ile dobrze napisaliście po 1.5h nadjedzie do mnie ciezka jazda.
Myśle głównie nad 2 rzeczami... ci kamieniarze na dole przekopią mi tą górę kamienia i będę mieć dwa fronty ? ?
Jak wy tą misję przechodzicie ? ?

ps Naprawdę szukałem takiego tematu i nie znalazłem :// Jeśli był poruszany to chyba nie umiem się posługiwać forum xd
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Post autor: lucbach »

Wszystko jest właśnie opisane na stronie. Zrób to samo, trzymając się jeszcze jednej wskazówki: nie przeciągaj ataków, tylko działaj jak najszybciej. Zwlekanie jest na Twoją niekorzyść. Odbuduj się, rób wojsko, stawiaj wieże i atakuj.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator

Post autor: Michailoff »

Misja prosta, choć z początku nudna. Chodzi o to, by w bagienku tą swoją armią wyczaić dobre miejsce otoczone z 3 stron wodą. Może podeślę screena, gdzie jest to miejsce. Jak wyniuchasz to miejsce, to używając taktyki wywabiania połączonej z cierpliwym rozbijaniem wroga wojną szarpaną, przełamiesz jego bramy i zniszczysz mu spichrz(e), szkołę(y) i warownię. Później rozbicie bram może sprawić ci kłopoty, choć jeśli znów wyniuchasz dobre miejsce, to nie robiąc ani żołnierza zniszczysz dwóch przeciwników! Później zrób armię (albo i nie :P - ja zrobiłem tą misję, podobnie jak całą kampanię TSK (i nie tylko) bez produkcji wojska) i spokojnie rozbij wroga numer 3, który był schowany za umocnioną bramą. I finito! Pokażę też miejsca przydatne dla misji. Jako żarcie mogą ci wystarczyć chleb oraz ryby. To wszystko z mej strony. Pozdrawiam, Daro!
Crimson (king) Michailoff
Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.