Misja 4 - nagła przegrana

Dział dotyczący tylko pierwszej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.
Kink
Użytkownik Forum

Misja 4 - nagła przegrana

Post autor: Kink »

W misji 4 w kampanii TSK (tam gdzie są 2 spichrze na początku, nie ta z mostem opisana w dziale kampanii TSK), gdy robię wjazd do miasta wroga ni z gruchy ni pietruchy nagle przegrywam -.-
Nie zdziwiłbym się jakby komp mnie jeszcze pokonał, ale to on dostaje baty.

Przegrana następuje w 3h 34min gry. Save'y jakie mam z tej misji to 20 sek przed i 1,5h przed porażką. Możliwe, że by było wszystko ok kontynuując grę od drugiego save'a, ale średnio mam na to ochotę, dlatego pytam was czy też spotkaliście sie z takim czymś? Czy robię coś nie tak? A może mam uwinąć się 3h i 34 min?

Pozdrawiam,
Kink
Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator

Post autor: Michailoff »

Hmmm - pachnie mi tu błędem twórców poprawionym w SR2. Oryginalnie jest to misja 4 TPR, ale mniejsza z tym. Więc do rzeczy (dwa pytania, gdyż to powinno dawać odpowiedź):
1. Czy atakowałeś bezbronną wioskę zielonego na północny wschód od twojej bazy?
2. Atakowałeś inne budynki, niż te o zastosowaniu militarnym (stajnie, warsztaty pancerzy itp.)?
Crimson (king) Michailoff
Kink
Użytkownik Forum

Atakowałem gospodarstwo. I niestety zapisałem jak już się tam "wlałem" :( Faktycznie jest to zielona osada.
Nie miałem pojęcia, że tak to się kończy.
Dzięki, za pomoc, za każdym razem jak o tym myślałem dostawałem białej gorączki.
Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator

Post autor: Michailoff »

Kink pisze:Atakowałem gospodarstwo. I niestety zapisałem jak już się tam "wlałem" :( Faktycznie jest to zielona osada.
Nie miałem pojęcia, że tak to się kończy.
Dzięki, za pomoc, za każdym razem jak o tym myślałem dostawałem białej gorączki.
Spoko. Poza tym - polecam dla rozwiązania błędów patch SR2 (ze ściągnięcia na stronie). Ta misja występuje oryginalnie w kampanii TPR (z drobnymi różnicami), zaś grając z tym patchem SR2 w kampanię TPR ukończyłem tą misję bez produkcji wojska. W opisie misji 4 TPR pisze (brak tego oczywiście w opisie TSK): "(..)Trzeba go [obwarowany obóz wroga] znaleźć i zniszczyć wyłącznie budynki militarne.".
Crimson (king) Michailoff
Kink
Użytkownik Forum

Ściągnąłem i zainstalowałem - cieszę się grą :)
Dzięki jeszcze raz
Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.