Patch tpr pol16rc2

Dział dotyczący tylko pierwszej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Gość

Patch tpr pol16rc2

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Gość »

Otóż zainstalowałem sobie K&M i wcześniej zainstalowałem sr2 i owy patch w temacie , i mam problem , wcześniej jak grałem dodano muzykę oryginalną jak w starym K&M a teraz usunąłem grę gdyż potrzebna była mi pamięć , po ponownym zainstalowaniu gry pojawia mi sie komunikat (gdy próbiuje zainstalować patch tpr) instalator wykryl ze zainstalowana wersja gry jest aktualna - Ok , ale gdy wł. gre i szukam muzyki okazuje się że nic nie zaszło , muzyki nie ma ! Co robić ? Nie ogarniam jeszcze K&M więc przepraszam ..
kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: kuba11100 »

Przede wszystkim zainstalowaną wersję gry sprawdza się w głównym menu, w rogu ekranu widoczny jest numer wersji.

Tu postępuj uważnie, jedna pomyłka może się źle skończyć dla całego systemu.

Uruchom edytor rejestru (Start -> uruchom -> tu wpisujesz regedit), przejdź do klucza:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\JOYMANIA Entertainment\KnightsandMerchants TPR (64-bitowe Windowsy)
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\JOYMANIA Entertainment\KnightsandMerchants TPR (32-bitowe Windowsy)
Następnie zobacz, czy widnieje tam wartość "Version" - jeśli tak, usuń ją i spróbuj wgrać patcha jeszcze raz.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji
Gość

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Gość »

Stary dzięki ! działa jak ta lala , chyba temat do zamknięcia :3
Odpowiedz