TSK

Dział dotyczący tylko pierwszej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Czly lepsze jest samo TSK, bez dodatku?

Czas głosowania minął 07 cze 2006, 19:57

Tak
3
60%
Nie
2
40%

Liczba głosów: 5

Jerzol
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Jerzol »

Moim zdaniem lepsza gra jest z dodatkiem :D jest druga kampania i mozliwos grania z kompem :D :mrgreen:
miecznik12
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: miecznik12 »

lepsze jest z dadatkiem
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Jerzol pisze:Moim zdaniem lepsza gra jest z dodatkiem :D jest druga kampania i mozliwos grania z kompem :D :mrgreen:
Możliwość grania z kompem ?? :coongada::
Przecież praktycznie cała gra polega na graniu z kompem (nie licząc kilku misji internewowych)
Awatar użytkownika
Mullen
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Mullen »

nie przejmuj się Khelben, przecież widzisz, że to świeżaki :niedowiarek: :twisted: "gra z kompem" to chyba mają na myśli gry na "jedną misję" (:?:)
Wykuć miecz-ruda węgla i stop żelaza
Zbić drewnianą tarcze-dwie deski
GRAĆ W UKOCHANE K&M-BEZCENNE
Miko
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Miko »

Nie wiem czy to było już pisane...
Dla mnie sporym ulepszeniem byłoby zajmowanie budynków wroga :D To sprawiłoby że atak na miasto wroga byłby bardziej atrakcyjny i gra od razu by była ciekawsza :)
Poza tym budowanie murów obronnych byłoby dobre i machin oblężniczych (coś takiego jak widzieliśmy we Władcy Pierśćieni). Fajne byłyby takie jednostki co mogą się wspinać po skałach i rzucać czymś albo z łuku/kuszy strelać :P
Awatar użytkownika
Duch
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Duch »

Khelben - dla mnie przyspieszenie jest super. Już wytłumaczę o co mi chodzi. Bo ja nie mam cały czas wyłączonego lub włączonego F8. Każe lekkiej jeździe iść w jakieś miejsce i przyspiesze gre, wyłącze F8 znowu karze mu iść gdzie indziej i znowu przyspiesze. Zbuduję budynek, wyłączam przyspieszenie i robię plany budowy - gdzie ma iść ulica, budynek, a potem znowu włączam F8 i patrzę jak szybko niosą kamień budowniczym. Gdy budynek zostanie zbudowany to znów wyłączam F8. Gdy walczę z wrogiem wtedy tylko cały czas walczę w powolnym tempie, by niczego nie przeoczyć (ale gdy wysyłam oddziały do wroga to przyspieszam tempo, żeby się szybciej ustawiły ;)). Na tym to u mnie polega. Może się wam to wydawać dziwne, że tak ciągle klikam to F8, ale w ten sposób zyskuję, nie tracę i ja w tym nic dziwnego nie widzę :cyklop:
Awatar użytkownika
Wubek
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Wubek »

#Przepraszam za tamte teksty, byłem młody i głupi. xD :mrgreen:

Ja robię tak jak Duch, identycznie. Khelbenowi chodzi o to, że ten czas, który się skraca, mógłby zostać wykorzystany na myślenie. Ja tam nie myślę wiele jak gram :D :lol: :D
Awatar użytkownika
Misza
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Misza »

lol chyba tsk z tpr ja teraz gram w samo tsk bez tpr ale juz od 6 lat marze zeby w sklepie pojawilo sie tpr :P ale sie nie stalo :(
Yo jestem nowy nie widze siebie a widzicie mnie ?
Awatar użytkownika
Narya
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Narya »

Gram w TSK bez TPR i mnie się bardziej podoba, aniżeli TSK z TPR. Chociaż samo TPR jest ciekawe, to jednak wolę bez patchów i dodatku TSK. Może dlatego, że to gra z mojego dzieciństwa i się przyzwyczaiłem? :roll:
Odpowiedz