Nie wiem czy to było już pisane...
Dla mnie sporym ulepszeniem byłoby zajmowanie budynków wroga To sprawiłoby że atak na miasto wroga byłby bardziej atrakcyjny i gra od razu by była ciekawsza
Poza tym budowanie murów obronnych byłoby dobre i machin oblężniczych (coś takiego jak widzieliśmy we Władcy Pierśćieni). Fajne byłyby takie jednostki co mogą się wspinać po skałach i rzucać czymś albo z łuku/kuszy strelać
Khelben - dla mnie przyspieszenie jest super. Już wytłumaczę o co mi chodzi. Bo ja nie mam cały czas wyłączonego lub włączonego F8. Każe lekkiej jeździe iść w jakieś miejsce i przyspiesze gre, wyłącze F8 znowu karze mu iść gdzie indziej i znowu przyspiesze. Zbuduję budynek, wyłączam przyspieszenie i robię plany budowy - gdzie ma iść ulica, budynek, a potem znowu włączam F8 i patrzę jak szybko niosą kamień budowniczym. Gdy budynek zostanie zbudowany to znów wyłączam F8. Gdy walczę z wrogiem wtedy tylko cały czas walczę w powolnym tempie, by niczego nie przeoczyć (ale gdy wysyłam oddziały do wroga to przyspieszam tempo, żeby się szybciej ustawiły ). Na tym to u mnie polega. Może się wam to wydawać dziwne, że tak ciągle klikam to F8, ale w ten sposób zyskuję, nie tracę i ja w tym nic dziwnego nie widzę
#Przepraszam za tamte teksty, byłem młody i głupi. xD
Ja robię tak jak Duch, identycznie. Khelbenowi chodzi o to, że ten czas, który się skraca, mógłby zostać wykorzystany na myślenie. Ja tam nie myślę wiele jak gram
Gram w TSK bez TPR i mnie się bardziej podoba, aniżeli TSK z TPR. Chociaż samo TPR jest ciekawe, to jednak wolę bez patchów i dodatku TSK. Może dlatego, że to gra z mojego dzieciństwa i się przyzwyczaiłem?