Dziwne kaczki, co jest?
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
No to ladnie
A te kaczuchy to sie po jakim czasie gry zamieniaja w tych rekrutow ?? Bo kam tak ma ze im dluzej trwa gra tym wiecej bugow w niej jest. Np koles idzie do gospody i juz nie wraca z powrotem do chatki albo pomocnicy w ogole nie odwiedzaja jakiegos budynku i inne takie... A ty Miszka masz racje z tym TPR tez u siebie cos takiego zauwarzylem... Tpr robione jest na odwal sie , misje jak dla mnie sa bezbarwne monotonne i nudne a komp jest jeszcze glupszy niz w Tsk 
Heh, jakie bugi macie.
To już chyba widziałem ten z kaczką w misji 11 TSK, ale już nie pamiętam czy z dodatkiem czy bez. Pomocnik zamieniający się w kamień to jeden z najbardziej ujawniających się bugów w 4 TPR. O gospodzie i ludku słyszałem i widziałem go, ten bug chyba najbardziej znam.
KaM TPR ma dużo więcej bugów, ale takich mniej śmiesznych i "drastycznych"
KaM TSK (bez dodatku) ma o wiele mniej bugów, ale za to śmiesznych.
To już chyba widziałem ten z kaczką w misji 11 TSK, ale już nie pamiętam czy z dodatkiem czy bez. Pomocnik zamieniający się w kamień to jeden z najbardziej ujawniających się bugów w 4 TPR. O gospodzie i ludku słyszałem i widziałem go, ten bug chyba najbardziej znam.
KaM TPR ma dużo więcej bugów, ale takich mniej śmiesznych i "drastycznych"
KaM TSK (bez dodatku) ma o wiele mniej bugów, ale za to śmiesznych.
Kolejny post w który perfidnie kłamiesz kolo, DeBe cie przed czymś ostrzegał ale se dalej jaja robisz. *(sry za ot)Adijos pisze:Panowie ja miałem taki sam problem z tymi kaczkami tylko że ja miałem gorzej bo zamiast w rekryta jak kolega pisał na początku tematu to mi sie zamieniały w barbarzyńce i to w dodatku wrogiego
Racja jak tak można kłamać.Co do bugu to mi nigdy sie nie zdażył żaden.krzychu26 pisze:Kolejny post w który perfidnie kłamiesz kolo, DeBe cie przed czymś ostrzegał ale se dalej jaja robisz. *(sry za ot)Adijos pisze:Panowie ja miałem taki sam problem z tymi kaczkami tylko że ja miałem gorzej bo zamiast w rekryta jak kolega pisał na początku tematu to mi sie zamieniały w barbarzyńce i to w dodatku wrogiego
Kłamstwo ma, krótkie nogi...Adijos pisze:Panowie ja miałem taki sam problem z tymi kaczkami tylko że ja miałem gorzej bo zamiast w rekryta jak kolega pisał na początku tematu to mi sie zamieniały w barbarzyńce i to w dodatku wrogiego
Jeśli to prawda (w co wątpie) to ściągnij sobie Patcha... któy jest w dziale download na stronie