Misje dla jednego gracza
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Hm... Ja tam nie wiem czy mi wczytanie coś pomoże, a nawet szczerze wątpię
Po prostu komputer robi w jednej misji taką drogę, że zapomina dorobić jednej "płyty chodnikowej" w środku. W ten sposób pomocnicy nie niosą desek i kamienia na budowę, budynek nie zostaje zbudowany i automatycznie już nic nie zostanie zbudowane, bo K&M działa na zasadzie domina 
A u mnie jest raz tak, raz tak. Czasami rozbuduje się do piekarni i rzeźni i na tym kończy, czasami robi wojsko tylko skórzane, a czasami buduje miasto z trzema spichrzami i kilkoma wieżami obronnymi i ostro szkoli "metalowców".Tylko niestety (przynajmniej u mnie) komuter w tych misjach rozbudowuje się na początku, po pewnym czasie przestaje budować i nie robi nawet warowni, ani przemysłu ciężkiego
Swoją drogą, to dzisiaj miałem taki przypadek w "Krainie rwącej rzeki", że po pewnym czasie pomocnicy dalej pracowali z jednym wyjątkiem - nie dostarczali towarów na budowę. Zleciłem im 2 kopalnie i przynieśli na jedną, a drugą olali
I jeszcze dodam, że na budowę dróg kamienie przynosili
U mnie jest znowu tak, że nie budują budynków, dlatego, że nie doprowadzają drogi do nich jeden budynek nie zostanie przez to zbudowany i cała reszta też już nie, bo to działa na zasadzie reakcji łańcuchowej.A u mnie jest raz tak, raz tak. Czasami rozbuduje się do piekarni i rzeźni i na tym kończy, czasami robi wojsko tylko skórzane, a czasami buduje miasto z trzema spichrzami i kilkoma wieżami obronnymi i ostro szkoli "metalowców".
Miałem tak w 4 misji TSK, później się dowiedziałem na forum (nie pamiętam kto to mówił), że tak się dzieje jak zlecasz budowę więcej niż 3, 4 czy 5 budynków (nie pamiętam liczby) naraz.Swoją drogą, to dzisiaj miałem taki przypadek w "Krainie rwącej rzeki", że po pewnym czasie pomocnicy dalej pracowali z jednym wyjątkiem - nie dostarczali towarów na budowę. Zleciłem im 2 kopalnie i przynieśli na jedną, a drugą olali Głupek No to kasuję, stawiam gdzie indziej - to samo. Zlecam warownię - to samo. Zlecam wieżę obronną koło spichrza - to samo. No to zatrzymuję wszelką pracę, dostawy do budynków i spichrza. Jaki efekt ? 50 pomocników stoi sobie i nic nie robi Zraniony Zraniony Zraniony
I jeszcze dodam, że na budowę dróg kamienie przynosili Zamurowany