REKORDY Knights And Merchants The Shattered Kingdom...
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
mój nowy rekord? nie wiem co napisać. było coprawda w tpr... ale mapa jest z tsk... Ta misja w podziemiach (na jednego gracza) została niemalże w połowie "szczelnie" zajęta przez moje miasto... na razie wyszkoliłem z 60 kawalerzystów (bez kodów - 30 gozin gry z przyspieszeniem) ... coprawda wróg dawno temu padł od mojej armii, ale planuję do moich 78 oikmanów (z 12 misji); w tej stworzyń dodatkowo całą watahę kawalerii... kto wie? może mi się uda 
w 8 misji spotykały mnie podobne rzeczy... paroma niedobitkami chciałem wybijać oddziały wroga... właściwie często było tak, że miałem z 3 łuczników i miałem nimi się pozbyć armii kawalerii (wróg z północy). Miałem ich zaciągnąć pod moje wieże... kończyło się na tym, że kamienia zaczynało braknąć... a wieże daleko 
nie lubię w tpr przyspieszenia... ono strasznie zaraża. w ten sposób w misji z tunelem 2 sekundy po zabiciu wszystkich wrogów - nim etap zdążył się wyłączyć - moi ludzie z głodu padli, jak jeden mąż... a potem się do tego etapu zniechęciłem i na kodzie go przestawiłem, bo po prostu nie chciało mi się kolejnych 40 min. siedzień... można powiedzieć, że przeszedłem. Gdyby nie to przyspieszenie, napewno bym lepiej wykorzystał te 40 minut gry... a nie na obijaniu się. Eh ciężka ta łodówka... 
-
Ciężkozbrojny piechur
- Użytkownik Forum
-
miecznik12
- Użytkownik Forum
-
Rafael_5000
- Użytkownik Forum