Sprawa: budowa budynków

Dział dotyczący tylko pierwszej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Adm
Użytkownik Forum
Posty: 163
Rejestracja: 21 gru 2005, 13:47
Lokalizacja: Zielona góra

Post autor: Adm »

W ogóle, ciekawie by było, gdyby do jednego budynku mogłoby podejść tylko np. 8 budowniczch, a reszta się nudzi, albo buduje inny :D Wtydo bt dopiero ruszyła budowa miasta.
gg: 3151723
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Kheli »

najprawdopodobniej wtedy właśnie wybuchł by chaos
Adm
Użytkownik Forum
Posty: 163
Rejestracja: 21 gru 2005, 13:47
Lokalizacja: Zielona góra

Post autor: Adm »

Możesz mi wyklarować, dlaczego :?
gg: 3151723
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Kheli »

nie
Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator
Posty: 933
Rejestracja: 15 paź 2005, 11:05
Lokalizacja: Kraków

Post autor: Michailoff »

Ja kiedyś zleciłem budowę 15 :!: budynków i nic
budowałem więcej niż 5 rodzajów i nic
KaM to duża loteria :mrgreen:
Awatar użytkownika
tick
Zbanowany
Posty: 178
Rejestracja: 21 sty 2006, 22:12
Lokalizacja: Łódz

Post autor: tick »

Michailoff pisze:Ja kiedyś zleciłem budowę 15 :!: budynków i nic
budowałem więcej niż 5 rodzajów i nic
KaM to duża loteria :mrgreen:
hm loteria powiadasz hyba dla tego ma tylu fanów
Awatar użytkownika
Blaszak
Użytkownik Forum
Posty: 253
Rejestracja: 26 lut 2006, 00:55
Lokalizacja: Z nienacka

Post autor: Blaszak »

Ja zleciłem ok. 7 budynków i budowali mi te budynki tylko że z mniejszym "zapłonem" :wink: niz normalny.... Po prostu jakby byli spóźnieni...
..:::ZEST Riddles:::.. To cię pochłonie...

www.zestriddle.oz.pl
Wormek
Użytkownik Forum
Posty: 28
Rejestracja: 16 mar 2006, 11:31

Post autor: Wormek »

W 8 misji Tsk postwalem z 7 rodzajow od razu i wszystko poszło ale mk opisz dokładnie twój problem...jak powiedział Lucbach .przeinstaluj gre skoro zawsze tak jest!
Jam jest.
Awatar użytkownika
Karas
Użytkownik Forum
Posty: 52
Rejestracja: 17 cze 2006, 10:29
Lokalizacja: z nienacka

Post autor: Karas »

prawdopodobnie zbudowales droge w dolinie a budynek tuż obok na górce mnie też sie to przytrafiło
titov-1992
Użytkownik Forum
Posty: 9
Rejestracja: 19 sie 2006, 21:15

Post autor: titov-1992 »

DLA BUDOWNICZYCH PIORYTET TO DROGI I POLA. dlatego tez nie buduja budynkow dopuki wszystkie drogi lub pola nie bede zrobione.
ODPOWIEDZ