Studniówka TSK
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- doman100
- Użytkownik Forum
Studniówka TSK
Nie wiem czy sie domyślacie że już w tym roku KAM TSK będzie miał 10 urodziny (zostało dokładnie 121 dni). Do tego okresu jest jeszcze sporo czasu dlatego możemy urządzić studniówkę KAMa. W tym okresie może być zorganizowany super hiper wielki konkurs TSK i moglibyśmy pobijać rekord użytkowników na forum. Dlaczego studniówka KAMa może być bardziej huczna niż same urodziny? Ponieważ w październiku nikt nie będzie miał czasu (szkoła i te takie różne rzeczy) a w wakacje jak to w wakacje laba. Urodziny wypadły by 7 lipca. Co sądzicie o moim pomyśle? Pomyślcie nad rzeczami które mogły by ulepszyć studnióweczę.
Westess krutue szaleń
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Bardzo fajny pomysł
! Dobrze, że o tym pamiętałeś. Możemy faktycznie licznie zebrać się na tej studniówce
. Poloneza jakiegoś zatańczymy
.
W tym temacie rzucajcie pomysły, a niżej będę je kompletował:
1) bicie rekordu użytkowników na forum
2) Urządzenie wielkiego quizu TSK.
3)opowiadamy sobie miłe historie jakie nas spotkały w KaMie, ciekawe walki, nasze pierwsze kroki...
4) Obalamy lucbacha i ja zostaje Adminem (na 1 dzien)
5)Zrobić wielką konferencje na GG albo na skype.
6)Avatar Khelbena ma zrobić striptis (sic!)
W tym temacie rzucajcie pomysły, a niżej będę je kompletował:
1) bicie rekordu użytkowników na forum
2) Urządzenie wielkiego quizu TSK.
3)opowiadamy sobie miłe historie jakie nas spotkały w KaMie, ciekawe walki, nasze pierwsze kroki...
4) Obalamy lucbacha i ja zostaje Adminem (na 1 dzien)
5)Zrobić wielką konferencje na GG albo na skype.
6)Avatar Khelbena ma zrobić striptis (sic!)
Ostatnio zmieniony 16 cze 2008, 23:02 przez lucbach, łącznie zmieniany 2 razy.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
administrator knights.sztab.com
Siódmy lipca? To już niedługo. Na tę okazję można zrobić "urodzinowy" temat naszej gry i sprosić w przeddzień (jutro) starych weteranów, którzy wpisaliby się do ten urodzinowej księgi pamiątkowej. Na tak krótki czas jedynie to brzmi w miarę realnie i możliwie do spełnienia. Ale oczywiście sam akt spraszania byłby dosyć trudny do przeprowadzenia. Jeżeli ktoś będzie jednak chętny coś takiego przeprowadzić, może się do mnie dołączyć, gdyż znając życie propozycja ta się przyjmie na ostatnią chwilę, a efekt tejże akcji będzie i tak dosyć znikomy. Można jednak spróbować. Pomyśleć sobie w łepetynce, że robi się to dla KaM.