Help!
Problem ze screenami z gry!!
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Problem ze screenami z gry!!
Mam problem- za każdym razem gdy chcę wkleić zdjęcie z gry na kompa przez przycisk Print Screen(wklejam zdjęcie do painta) ze zdjęcia robi się strasznie niewyraźny obraz.Nie ma kolorów i nic na nim nie widać. Próbowałem już obrobić zdjęcie programem, ale to nic nie dało!!
Help!

Help!
"Szturmem ich!!!!"
Musisz ściągnąć program screenshot captor. Gdy będziesz chciał zrobić przez niego screena, musisz go uruchomić i wcisnąć "Print Screen".
I już masz dobre zdjęcie
.
I już masz dobre zdjęcie
Ostatnio zmieniony 18 sie 2008, 13:28 przez Kamyk, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ten dział...Problem:
Chcę robić screenshoty (zrzuty ekranu) z gry. Próbowałem wciskać klawisz "print screen" i wklejać obrazki do Painta, a nawet do kilku specjalnych programów. Wszystko na nic!
Rozwiązanie:
Poprawne zrzuty ekranu w K&M robi niewiele darmowych programów, wśród nich jest m.in. Screenshot Captor.
Możesz wykorzystać także przydatną opcję płatnego programu Hyper-Snap (najpierw jest można pobrać darmową wersję trial na 30 dni), który służy właśnie do robienia zrzutów ekranu (wersję trialową możesz ściągnąć z oficjalnej strony http://www.hyperionics.com).
Gdy zainstalujesz program, w menu "capture" zaznacz opcję "enable special capture". Od tej pory będziesz mógł robić bardzo dobre screeny.
(oo... chyba Kamyk mnie wyprzedził)