Jak zmienić kolor w grze?

Dział dotyczący tylko pierwszej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Fortunatv
Użytkownik Forum
Posty: 51
Rejestracja: 04 gru 2010, 12:34

Post autor: Fortunatv »

No OK. Znalazłem ten folder mission i co dalej? :D
:)
kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1664
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 »

Tak jak mówiłem - zrób kopię, a właściwe zmień w edytorze.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji
Fortunatv
Użytkownik Forum
Posty: 51
Rejestracja: 04 gru 2010, 12:34

Post autor: Fortunatv »

No i co dalej?
:)
kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1664
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 »

Ugh, jeszcze raz mam to napisać?
Zmień plik w edytorze (pewnie będziesz wolał widok drzewa) i go zapisz.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji
Awatar użytkownika
laufes
Użytkownik Forum
Posty: 41
Rejestracja: 20 paź 2010, 19:37
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Post autor: laufes »

1. Otwórz KaMMissionEdit-0.9
2. plik => wczytaj oraz wybierz misję. wszystkie misje są w folderze mission. Wierzę, że znajdziesz.
3. Po lewej będziesz miał zakładki 'drzewo' 'opcje' 'rozmieszczenie'
Domyślnie wybrane jest drzewo. Widoczne są również wszystkie drużyny.
4. Kliknij plusik (tak wygląda plus: +) przy którejś z drużyn.
5. Teraz kliknij plusik 'opcje gracza'
6. Kliknij prawym przyciskiem myszy (komputerowej, a nie gryzonia) na 'kolor: <nazwa koloru>' i wybierz właściwości
7. Wybierz kolorek i zapisz misję. Gratulację zmieniłeś kolorek.
Kampania inwazja barbarzy&#324;c&#243;w. kliknij tutaj
www.youtube.com/user/laufesty - Kana&#322; P.M. Teamu na Youtube.
Obrazek
Awatar użytkownika
CieSla
Użytkownik Forum
Posty: 33
Rejestracja: 20 sty 2011, 13:11

Post autor: CieSla »

Jest Cool :P
Wiem jak już zmieniać swój kolor. :D
A to dzięki tej stronie :smiesne:
Gość

Post autor: Gość »

a po co komu grzebać sie w tym ! Nie lepiej ściągnać edytor misji lewina0.9 ? tam masz opcje gracza kolor i se wybierasz :) ja zawsze zmieniam kolor bo czerwony już nie jest taki fajny ;)
Awatar użytkownika
Ciemnozielony
Użytkownik Forum
Posty: 254
Rejestracja: 02 sie 2011, 17:56
Lokalizacja: Nie podam! HAHAHAHAHA!

Post autor: Ciemnozielony »

Taa... nie ma to jak odkopywanie starego tematu. :szczerzy:
Czy je&#347;li poruszaj&#261;c si&#281; z pr&#281;dko&#347;ci&#261; d&#378;wi&#281;ku osi&#261;gniesz pu&#322;ap pr&#281;dko&#347;ci &#347;wiat&#322;a dwukrotnie za&#322;amuj&#261;c tym czasoprzestrze&#324;, to czy b&#281;dzie mia&#322; dwa pierwiastki z trzech ziemniak&#243;w wi&#281;cej ni&#380; suma sedes&#243;w w domu Billa Gates'a?

d(._.)b
Gość

Post autor: Gość »

tu wszystko jest stare jak twoja matka :*
Nullo
Zbanowany
Posty: 16
Rejestracja: 28 sty 2013, 13:51

Post autor: Nullo »

człowieku ogarnij chłop zwrócił uwagę że odgrzałeś kotleta a ty od razu wjazd na jego matkę robisz ... ogar gimbusie
Zablokowany