Chyba takiego tematu nie było. Moi pomocnicy (26) nudzą się na ulicach, choć budynki są zxawalone gotowymi wyrobami. W spichrzu nic nie jest zaznaczone, więc czemu nie przynoszą zalegających wyrobów do spichrza? Kamieniarz się nudzi od pół godziny, a warownia nie może doczekać się kamienia.
Help me,please.
Jak gram dluzek (okolo 3-4 godziny ale nie naraz ) To zdarza sie nawet ze rzeznik wylazi do gospody a potem nie idzie do roboty!W 7 misji TSK moj rzeznik nie wiadomo po co poszedl na wroga!Nie mam pojecia o co chodzi
Oki. Już w porządku. Zaczęli się ruszać, gdy częśc nich zaczęła korkować. Może ten bezruch był spowodowany tym, że komputerkowi pamięci zabrakło . Bo wiecie...Mam 2 kompy i jeden zceleronkiem. A na celeronku 300 to raczej tylu pomocników nie daje rady współpracować .
Aż dziwnie - głupio czyta mi isę te Wasze błędy w grze Jestem szczęśliwym posiadaczem obu oryginalnych gier (TSK i TPR) od momentu ich wyjścia na rynek i nigdy nie miałem przypadku typu, że pomocnik, lub inny podwładny kieruje się w stronę wroga i bezsensownie ginie... Z drugiej strony cieszę się, że nie mam takich błędów
Wykuć miecz-ruda węgla i stop żelaza
Zbić drewnianą tarcze-dwie deski
GRAĆ W UKOCHANE K&M-BEZCENNE