witam , mam problem z ukończeniem misji 4 dla ułatwienia tam gdzie są wrogowie na zielono i na żółto .
Zabiłem wszystkich wrogów i zniszczyłem wierze , zostały jeszcze spichrze no i ta reszta domków ... kiedy je wszystkie rozwale to kończy sie to porażką , czy to jakiś błąd w grze czy robie co źle?
sciągnąłem pacza i dalej to samo , czy to coś da jeśli zaczne runde na nowo? <marzyciel>
Runda 4 (shaterd kingdom)
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
kuba11100
- Administrator Forum

- Kontakt:
Bo ta misja w kampanii TPR ma właśnie tak wyglądać, i tak wyglądała od samego początku - to w TSK była podmieniona.
Patcha musisz wgrać co najmniej SR2 - ale jest jeszcze nowszy SR3, ma nieco więcej poprawek i zmian. Linki do obydwu znajdziesz na forum, w tematach przyklejonych w "Pomocy technicznej".
Patcha musisz wgrać co najmniej SR2 - ale jest jeszcze nowszy SR3, ma nieco więcej poprawek i zmian. Linki do obydwu znajdziesz na forum, w tematach przyklejonych w "Pomocy technicznej".
to dobrze bo myślałem że jakiś kolejny błąd , tylko problem w tym że nie moge ponownie jej ukończyć , zabijam wszystkich żołnierzy i wierze i nic .kuba11100 pisze:Bo ta misja w kampanii TPR ma właśnie tak wyglądać, i tak wyglądała od samego początku - to w TSK była podmieniona.
Sproboje zainstalować S3 coś pokombinuje .
-
kuba11100
- Administrator Forum

- Kontakt:
Budynki militarne według gry to: warownia, kopalnia węgla, warsztat płatnerski, warsztat pancerzy, garbarnia, stajnia, kopalnia żelaza, dymarka, kuźnia płatnerska, kuźnia zbroi, ratusz i warsztat wojenny. Co ciekawe, wieże obronne do nich nie należą...
Zniszcz wszystkie budynki z wymienionych wyżej, zabij żołnierzy i gotowe.
Zniszcz wszystkie budynki z wymienionych wyżej, zabij żołnierzy i gotowe.