Misja 20 co i jak

Dział dotyczący tylko pierwszej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
kaszub
Użytkownik Forum
Posty: 759
Rejestracja: 13 kwie 2009, 21:25
Lokalizacja: Gdańsk

Post autor: kaszub » 19 paź 2012, 17:17

A kto tak pisał?

kurzel131
Użytkownik Forum
Posty: 393
Rejestracja: 12 kwie 2009, 18:08
Kontakt:

Post autor: kurzel131 » 19 paź 2012, 22:28

Nie pamiętam trza przejrzeć posty

Awatar użytkownika
kaszub
Użytkownik Forum
Posty: 759
Rejestracja: 13 kwie 2009, 21:25
Lokalizacja: Gdańsk

Post autor: kaszub » 19 paź 2012, 23:32

No to przejrz, skoro piszesz i jak już znajdziesz, to wal śmiało.
Czekam.

kurzel131
Użytkownik Forum
Posty: 393
Rejestracja: 12 kwie 2009, 18:08
Kontakt:

Post autor: kurzel131 » 21 paź 2012, 17:26

Tylko to znalazłem
Michailoff pisze:
Michailoff pisze:Pozostaje tylko 20 misja ,której nie przejdzie się początkowym wojskiem , bo się nie da... (Naturalnie mowa tu o TSK)
Na upartego można przejść z 1 pachołkiem :twisted: Ale to ciężkie i wymaga sporo wojska :]
Rekordy w wypełnianiu misji, strona 6, post ostatni

Kuźwa nie mogę znaleźć czy ,czyżby post usunięto:>

Awatar użytkownika
kaszub
Użytkownik Forum
Posty: 759
Rejestracja: 13 kwie 2009, 21:25
Lokalizacja: Gdańsk

Post autor: kaszub » 21 paź 2012, 17:40

To znalazłeś pradawny post. Pochodzi on z czasów, kiedy nikomu jeszcze nie udało się przejść tej misji bez szkolenia wojska.
Michał dość niejasno go napisał. Sam nie wiem do końca, co miał na myśli.

Mirek_KSW
Użytkownik Forum
Posty: 12
Rejestracja: 23 wrz 2007, 14:16

Post autor: Mirek_KSW » 19 sty 2018, 14:18

Czy mi sie tylko zdaje czy w kam ramake misjia 20 była zmieniona i tam gdzie toczy bitwe żółty miał wioske i tworzył oddziały ? kojazy ktos cos takiego ?
Stop Islamizacji Europy!

Awatar użytkownika
kaszub
Użytkownik Forum
Posty: 759
Rejestracja: 13 kwie 2009, 21:25
Lokalizacja: Gdańsk

Post autor: kaszub » 21 sty 2018, 21:00

Ja nie kojarzę, ale to nic dziwnego, bo nie gram w Remake :D.

The Viking
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 774
Rejestracja: 29 maja 2012, 20:26
Lokalizacja: Gdańsk

Post autor: The Viking » 22 sty 2018, 04:41

Wszystkie misje w Rmk były rebalansowane. Praktycznie każdej się "oberwało" ;)
Wiking,
administrator forum knights.sztab.com

ODPOWIEDZ