Przyspieszenie

Dział dotyczący tylko pierwszej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Narya
Użytkownik Forum
Posty: 138
Rejestracja: 29 gru 2007, 14:34

Przyspieszenie

Post autor: Narya »

Którym klawiszem F się włacza ON/OFF .. lub innym? Bo F1-F12 mają dodatkowe funkcje w laptopie i .. przyspieszenie mi nie działa. :(
Awatar użytkownika
Obserwator
Użytkownik Forum
Posty: 256
Rejestracja: 18 lut 2013, 20:02
Lokalizacja: Lubelskie

Przyspieszenie

Post autor: Obserwator »

Tylko F5-F8, może są inne ale nie wiem
Prawda światłością życia
Awatar użytkownika
Narya
Użytkownik Forum
Posty: 138
Rejestracja: 29 gru 2007, 14:34

Post autor: Narya »

No właśnie żadne eeFy nie działają. :cry:
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Posty: 1942
Rejestracja: 20 cze 2007, 14:31
Lokalizacja: Gdynia
Kontakt:

Post autor: robi29 »

Może to trochę po fakcie, ale spróbuj kombinacji Fn+F8. Niektóre laptopy wymagają przyciśnięcia dodatkowo klawisza Fn.
Awatar użytkownika
ChrisEggII
Użytkownik Forum
Posty: 453
Rejestracja: 30 lip 2010, 14:57
Lokalizacja: Hajnówka/Białystok

Post autor: ChrisEggII »

KaM:TSK nie posiada opcji przyśpieszania.
Obrazek
Awatar użytkownika
Narya
Użytkownik Forum
Posty: 138
Rejestracja: 29 gru 2007, 14:34

Post autor: Narya »

KaM TSK w KaM RMK...


Który to klawisz Fn? F+N? :||: :coongada::
kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1664
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 »

Obrazek

Jeśli Fn+F8 nie działa to pewnie jakaś inna kombinacja przełącza między dodatkowymi i standardowymi funkcjami F1-F12 - jak masz wątpliwości to zajrzyj do instrukcji laptopa, ewentualnie powiedz, co to za model.

Można też użyć AutoHotkey do ustawienia innego klawisza żeby działał jak F8.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji
Awatar użytkownika
Narya
Użytkownik Forum
Posty: 138
Rejestracja: 29 gru 2007, 14:34

Post autor: Narya »

Laptop Lenovo 100.

FnF8 nie działa.
Awatar użytkownika
Sir Feliks
Użytkownik Forum
Posty: 739
Rejestracja: 03 sie 2009, 02:43
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Post autor: Sir Feliks »

W TSK nie ma przyspieszenia!!! Tylko w TPR.

Tak wygląda menu TPR w którym możesz użyć przyspieszenia.
Obrazek
http://senrix.pl/ - wkrótce się odrodzi
Biorę się za pisanie książki. Pytajcie, a dam poczytać.
Kampanię "Bitwa o Afirnatil" >kiedyś< zrobię.
http://www.knights.sztab.com/forum/viewtopic.php?t=2067
kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1664
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 »

W biosie w menu Configuration ustaw Hotkey Mode na Disabled.

W tym modelu, między kratką wentylacyjną i gniazdem zasilania powinien być przycisk włączający komputer i pozwalający m.in. na wejście do konfiguracji biosu, ewentualnie można też kliknąć opcję uruchom ponownie trzymając jednocześnie shift i tam wybrać opcję przejścia do konfiguracji biosu (w Windowsie 8, pod 10 nie sprawdzałem).
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji
ODPOWIEDZ