Ile przeszliście misji bez kodów

Dział dotyczący tylko pierwszej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Misza
Użytkownik Forum
Posty: 81
Rejestracja: 02 kwie 2007, 20:41
Lokalizacja: Ta z knitghts ;p
Kontakt:

Post autor: Misza » 06 kwie 2007, 21:57

ja przechodze jak mam problem z misja wtedy jak zapisuje i jade dalej a w jakims czasie do niej wracam :smiesne:
Yo jestem nowy nie widze siebie a widzicie mnie ?

Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Posty: 1942
Rejestracja: 20 cze 2007, 14:31
Lokalizacja: Gdynia
Kontakt:

Post autor: robi29 » 25 cze 2007, 15:00

Ja wszystkie misje przeszedłem bez kodów. Dopiero w maju 2007 dowiedziałem się że są kody do KaM. :D :smiesne:

Awatar użytkownika
zen
Użytkownik Forum
Posty: 75
Rejestracja: 12 wrz 2006, 00:12
Lokalizacja: Płock

Post autor: zen » 15 lip 2007, 21:57

Witam
W TSK kampanie,to jest 20 misji przeszedłem bez kodów.

Ale ile trenowałem uprzednio z kodami ,cho,cho?
--------------------------------------------------------------------------------------
Podam dla przykładu misje 20 przeszedłem w czasie 18godz. i 48min.
Pokonałem--2303 jednostki
Utraciłem ---852 jednostki
--------------------------------------------------------------------------------------
Kampania TPR dopiero przedemną.
Obecnie męcze pojedyńcze misje.

Pozdrawiam
zen

Awatar użytkownika
Setnik
Użytkownik Forum
Posty: 69
Rejestracja: 02 lip 2007, 16:45

Post autor: Setnik » 15 lip 2007, 22:01

Wszytskie 20 misji pierwszej części przeszedłem bez kodów :D W drugą dopiero zaczynam grać :)

Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum
Posty: 1010
Rejestracja: 27 cze 2007, 22:37
Lokalizacja: z chipsów Lays

Post autor: DeBe » 15 lip 2007, 22:27

Ten temat jest do bani. Ale żeby już coś napisać to jetem w 12 misji (bez kodów)

Awatar użytkownika
Duch
Użytkownik Forum
Posty: 1053
Rejestracja: 02 mar 2007, 21:40
Lokalizacja: Wadowice

Post autor: Duch » 16 lip 2007, 08:20

Ja obecnie mogę powiedzieć, że TSK i TPR przeszedłem całe, bez kodów ;)
Obrazek

Rafael_5000
Użytkownik Forum
Posty: 332
Rejestracja: 06 sie 2005, 17:09

Post autor: Rafael_5000 » 16 lip 2007, 10:24

A ja jak już wielokrotnie wspominałem brzydzę się kodami - raz, że to nieuczciwe, dwa, że są wyjątkowo nieatrakcyjne. Wam także radzę grać bez oszukiwania, choćby się waliło i paliło - jeśli ukończycie grę bez kodów, satysfakcja gwarantowana ;)

edit:
Oczywiście wszystkie kampanie i misje przeszedłem tak jak należy - bez używania domków, literek P, etc. :]

Awatar użytkownika
Duch
Użytkownik Forum
Posty: 1053
Rejestracja: 02 mar 2007, 21:40
Lokalizacja: Wadowice

Post autor: Duch » 16 lip 2007, 16:29

Mnie osobiście kod, tylko by przeszkadzał. Co innego gdybym mógł wybierać pojedynczo, które surowce mają urosnąć, a co innego gdy wszystko rośnie mi po 10 ;)
Obrazek

Strandrzej
Użytkownik Forum
Posty: 1
Rejestracja: 22 lip 2007, 18:23
Lokalizacja: Racibórz

Trudne

Post autor: Strandrzej » 22 lip 2007, 18:27

Czy możesz podpowiedzieć jak zakonczyc 11 misje dostaję w d..... jak się patrzy. Pozostałe przeszedłem bez problemów pozdrawiam

Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum
Posty: 1010
Rejestracja: 27 cze 2007, 22:37
Lokalizacja: z chipsów Lays

Post autor: DeBe » 22 lip 2007, 18:43

A może byś specjalny temat założył?

ODPOWIEDZ