Maksymalne osiągninięcie
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Maksymalne osiągninięcie
Chciałbym zapytać jakie jest wasze największe osiągnięcie w Knaju ? Np. największe wojsko najwięcej budynków jednego rodzaju itp. Mi osobiście udało się po 12 godzinach gry uzbierać 14 tyś wina w tym w jednym spichleżu było ponad 4 tysiące 
-
Rafael_5000
- Użytkownik Forum
Khelbenowi ponoć wyświetliło się w spichrzu 10511 kiełbas...
Co prawda taki wynik można bardzo łatwo osiągnąć... w jakimś photoshopie czy corelu
Ale ja akurat jestem naprawdę skłonny w to uwierzyć, bowiem w pamiętnym roku 1998 testowałem z tatą możliwości tej gry na bazie tutorialu w TSK i cała mapa była zawalona piekarniami, winnicami i chlewami. Po kilkudziesięciu godzinach gry w spichrzach było naprawdę dużo towarów.
Co prawda taki wynik można bardzo łatwo osiągnąć... w jakimś photoshopie czy corelu
Tak, poza tym na screenie Khelbena jest 9723 wina i 6701 skór, więc myślę, że nie ma żadnego limitu
A jeśli jest, to jeszcze nikt go nie odkrył
Na mapie Khelbena widać duży, zaczerwieniony obszar. A ten czerwień to jeden z podstawowych kolorów painta
Można w ten sposób bajerować ile wlezie 
Dobry i paintCo prawda taki wynik można bardzo łatwo osiągnąć... w jakimś photoshopie czy corelu
Duch pisze:Dobry i paintNa mapie Khelbena widać duży, zaczerwieniony obszar. A ten czerwień to jeden z podstawowych kolorów painta
Można w ten sposób bajerować ile wlezie
Sugerujesz, że nie dałbym rady tak naturalnie zbudować? Spytaj się Setmana, on mi świadkiem - sam dla mnie screena robił, gdy mu save'a przesłałem. Potwierdzi brak oszustwa i brak jakiegokolwiek bajerowania programami graficznymi.
Nic takiego nie powiedziałem, po prostu mówię, że bardzo łatwo można zedytować screeny w prostym paincie.Sugerujesz, że nie dałbym rady tak naturalnie zbudować? Spytaj się Setmana, on mi świadkiem - sam dla mnie screena robił, gdy mu save'a przesłałem. Potwierdzi brak oszustwa i brak jakiegokolwiek bajerowania programami graficznymi
Ja grałem w jedną misje 30 godzin ,aż mi nie zwariowała
W rekordach to jestem słaby
W rekordach to jestem słaby
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2007, 17:45 przez robi29, łącznie zmieniany 1 raz.
Mój rekord to 24 kiełbasiarnie i 36 młynów w tutorialu (chlewów i gospodarstw ile było nie pamiętam) save niestety nie mam bo rec ten nabiłem w 2003 roku.
Zaraz po tym, jak żołdak skończył służbę w wojsku, postanowił zostać górnikiem. Jego rodzice (ojciec i teść) nie chcieli tego, lecz on był stanowczy
Teraz żyje sobie spokojnie w swojej kopalni złota ... Koniec