Technical problems.

The Forum for discussions in English

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
XRUS
Użytkownik Forum
Posty: 7
Rejestracja: 25 sie 2009, 11:58

Technical problems.

Post autor: XRUS » 25 sie 2009, 12:11

cze??, wspom??cie mi - stworzy?em kart? w redaktorze, a jak w??czy jej w samotnej grze nie znam. mo?e nale?y format zamieni? albo powiedzcie gdzie pok?a?? plik i jak jego nazwa?. zawczasu dzi?kuje

english -
Greetings, help me - I have created a card in the editor and as will include it in single game I do not know. Can it is necessary change a format or tell where to put a file and as it to name. In advance thanks

//I just translated the topic title to English.
//Khel

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 25 sie 2009, 12:35

You have to swap your mission file with the original one (make backup of those):
mission0.dat - tutorial
mission(1-20).dat - TSK campaign
dmission(1-14).dat - TPR campaign
smission(1-7).dat - single mission

Also don't forget to copy the map file to the location mentioned in the mission script, e.g. if it's !SET_MAP "\data\mission\MyMapFile.map", you have to place map file named MyMapFile.map in the "mission" folder.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

XRUS
Użytkownik Forum
Posty: 7
Rejestracja: 25 sie 2009, 11:58

Post autor: XRUS » 25 sie 2009, 12:50

Спасибо, все получилось

XRUS
Użytkownik Forum
Posty: 7
Rejestracja: 25 sie 2009, 11:58

Post autor: XRUS » 25 sie 2009, 15:40

Greetings, at my friend one more problem - when it loads through the editor of a card at it all card black, and is not present a landscape - a pure grass, and all works for me. Versions of game at us identical. Help to correct this problem, in advance thanks.

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 25 sie 2009, 17:24

Do you mean black background in mission editor or in the game?
If in editor, set the KaM path in options or load it manualy via the button above the map.
If in game, you probably forgot to place map revealers (the game won't rash then) or the map path is wrong (the game will crash).
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

XRUS
Użytkownik Forum
Posty: 7
Rejestracja: 25 sie 2009, 11:58

Post autor: XRUS » 25 sie 2009, 19:07

It is possible more in detail about the editor, and I have not absolutely understood that also the translator have translated not clearly.

XRUS
Użytkownik Forum
Posty: 7
Rejestracja: 25 sie 2009, 11:58

Post autor: XRUS » 25 sie 2009, 19:33

All has understood, thanks that has helped. The editor remarkable

ODPOWIEDZ