[nowe misje] Gogoud
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Weź nie nazywaj siebie doświadczonym graczem i równocześnie pisz rzeczy typu że przejście misji graniczy z cudem bo robisz z siebie błazna:) Ja póki co doszedłem do 11 misji i nie miałem większych problemów. Owszem misje nie są banalne i bardzo dobrze, bo co to by była za sztuka je przejsć.NightFire pisze:ciach - po co aż tyle cytować? //kuba11100
Tak mam problem i to wielki bo jestem jednym z doświadczonych graczy. Grając na multi 35 pojedynków nie przegrałem żadnego. Co do map to są błędy typu wojska reagują z opóźnieniem. Rekruci chodzą pojedyńczo do Warowni a reszta sobie stoi. Poziom trudności za trudny a jak sobie ktoś sam edytuje skrypty to nie żadna zabawa...
Jak ktoś się umie umiejętnie i szybko rozbudować a przy tym odpowiednio się bronić i kontratakować to nie ma problemu.
Jakoś nie wierze w te twoje zwycięstwa skoro nie umiesz przejść tych misji..
//Popraw błędy, proszę.
//Khel
Chcesz dostać łomotoć w Knights nad Merchants po sieci?:) zapraszam 6268717gg:)
Błazna to ty robisz z siebiess20 pisze:ciach - nie ma potrzeby cytowania ostatniego posta w całości
//kuba11100
Po pierwsze stwierdzenie, że ktoś robi z siebie błazna nie jest obraźliwe. Poza tym jak inaczej można odebrać jak ktoś pisze, że jest doświadczonym graczem, a za chwile żeby ułatwić poziom bo nie umie przejść?:)
Po drugie napisałem ci wszystko bardzo z sensem nawet. Na przykład ja nie chce żeby był poziom ułatwiony bo sobie radze i zapewniam cie, że nie tylko ja, bo np brat mój i kumpel też grają i są dwie misje dalej ode mnie, także jak widzisz misje da się przejść i "nie graniczy to z cudem:))))" jak stwierdziłeś:). Kilku innych użytkowników w tym temacie też napisało, że jakoś sobie poradziło.
Po trzecie tak jak wcześniej powiedziałem; jak ktoś potrafi umiejętnie i szybko się rozbudować, a przy tym dobrze bronić się i kontratakować to nie ma problemu, a misji żeby atakowało pięciu naraz to sobie jakoś nie przypominam..
Po czwarte wiem, że to jest forum i do czego służy ale skończ pisać na zasadzie, że jak nie umiesz przejść to piszesz, że jest wszystko źle i do poprawy, bo to jest irytujące!
Gogoud zrobił kawał dobrej roboty i mam nadzieje, że cie nie posłucha, a poziom misji zostanie taki sam.
Po drugie napisałem ci wszystko bardzo z sensem nawet. Na przykład ja nie chce żeby był poziom ułatwiony bo sobie radze i zapewniam cie, że nie tylko ja, bo np brat mój i kumpel też grają i są dwie misje dalej ode mnie, także jak widzisz misje da się przejść i "nie graniczy to z cudem:))))" jak stwierdziłeś:). Kilku innych użytkowników w tym temacie też napisało, że jakoś sobie poradziło.
Po trzecie tak jak wcześniej powiedziałem; jak ktoś potrafi umiejętnie i szybko się rozbudować, a przy tym dobrze bronić się i kontratakować to nie ma problemu, a misji żeby atakowało pięciu naraz to sobie jakoś nie przypominam..
Po czwarte wiem, że to jest forum i do czego służy ale skończ pisać na zasadzie, że jak nie umiesz przejść to piszesz, że jest wszystko źle i do poprawy, bo to jest irytujące!
Gogoud zrobił kawał dobrej roboty i mam nadzieje, że cie nie posłucha, a poziom misji zostanie taki sam.
Ostatnio zmieniony 14 wrz 2010, 17:04 przez ss20, łącznie zmieniany 1 raz.
Hej, odpuśćcie sobie. Nie ma po co się kłócić. Uważam że kampania jest fajna, ma niezłą fabułę i zmusza do myślenia. Jak się komuś nie spodoba- nie musi grać. Tak samo, jeśli mapa jest za trudna. Nie da się zrobić tak, żeby podobała się wszystkim. Licytować się kto jest bardziej doświadczony raczej też nie ma sensu. Ew. pograjcie sobie przez internet i zobaczymy kto jest lepszy.
Spoko panowie, tu nie chodzi o to żeby się kłócić, a już na pewno nie o to kto jest lepszy. Po prostu sposób krytyki jaki zastosował Nightfire uznałem za głupi i mu to wygarnąłem. Forum jest do dyskusji, a że czasem do trochę ostrzejszych to cóż, nie pierwszy i nie ostatni raz;) pozdrawiam
Nie ma czegoś takiego jak sposób krytyki. Można użyć wyrażenia " w sposób krytyczny" jeżeli już... A co do kampanii to obniżył byś trochę poziom naprawdę.ss20 pisze:Spoko panowie, tu nie chodzi o to żeby się kłócić, a już na pewno nie o to kto jest lepszy. Po prostu sposób krytyki jaki zastosował Nightfire uznałem za głupi i mu to wygarnąłem. Forum jest do dyskusji, a że czasem do trochę ostrzejszych to cóż, nie pierwszy i nie ostatni raz;) pozdrawiam