Twoich misji? Myślałem, że moichMati pisze:Oto długości przechodzenia jak na razie moich misji:
Misja 1 : 4:38
Misja okazała się trudna, bo musiałem używać wojsk ratuszowych. Szczególnie ten błąd.
Misja 2 : 1:47
Pierwsza misja ekonomiczna. Misja jest bardzo ciekawie zrobiona. Cóż, najgorsze były ataki wroga.
Misja 3 : 0:42
Co za misja, zaczynam grać aż tu nagle wrogowie atakują z 3 stron, niesamowite!
Misja 4 : 5:24
Gdyby nie ta warownia, bym nie pokonał zielonych. Ogólnie ciekawa misja.
Misja 5 : 0:27
Kolejna misja taktyczna, tym razem nie ma tylko lekkozbrojnych. Najgorszy był szary wróg. Który rozwalał sobie miasto a ja musiałem jeszcze pozbywać się innych.
Na razie to tyle. Zmienię ten post jak wygram 8 misję.
Proponuję napisać nowy post, jak przejdziesz kolejną misję, niż edytować ten, bo będzie nieporęcznie go przeglądać i się na bieżąco do niego odnosić.
Opisy skrócone, jesteś mniej zaawansowanym graczem, niż niektórzy, więc dobrze widzę, jak stoi poziom trudności. Skoro sobie radzisz, to jest nieźle
Tak, ciężka misja. Nawet sam autor misji "nie czuje komfortu z powodu związanych sobie rąk przez niego samego"Khelos pisze:Na razie misja dziewiąta nastręcza mi nieprzewidzianych problemów. Nie czuję komfortu z powodu związanych mi rąk przez autora. Ale może wyniosę większą satysfakcję wyzwoliwszy się w ten sposób z pułapki przeciwnika. Drwal odmawia kooperacji.W ogóle tereny są strasznie fe, choć nieczęsto zdarza się okazja mieć jedno wejście dla oponenta do swoich włości.