[nowe misje] Gogoud

Tutaj pobierzesz misje stworzone przez innych Fanów gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 03 lip 2012, 10:54

Sprawdź temat przyklejony w dziale o The Peasants Rebellion, możesz też kupić wersję do pobrania na gog.com.

//edit: Kaszub mnie ubiegł...
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Awatar użytkownika
Gogoud
Użytkownik Forum
Posty: 884
Rejestracja: 08 paź 2008, 20:38
Lokalizacja: Polska

Re: problem

Post autor: Gogoud » 04 lip 2012, 21:02

To niesamowite, duskusyjka w moim starym temacie :shock: :)
Christopher123 pisze:Jak zainstalować TCK bo mi nie wychodzi :(
Plik opisujący, jak zainstalować kampanię bardzo dokładnie to wyjaśnia.
KaM TCK - poprowadź rebeliantów ku lepszej przyszłości!
Link do kampanii
Trailer na YouTube

danio
Użytkownik Forum
Posty: 87
Rejestracja: 07 lip 2012, 22:58

Post autor: danio » 08 lip 2012, 15:09

Czy tą kampanię da się uruchomić w Remake-u ?
Nie znalazłem żadnych informacji w tej kwestii na forum .

Awatar użytkownika
kaszub
Użytkownik Forum
Posty: 759
Rejestracja: 13 kwie 2009, 21:25
Lokalizacja: Gdańsk

Post autor: kaszub » 08 lip 2012, 16:31

Krótko.
Się nie da.

danio
Użytkownik Forum
Posty: 87
Rejestracja: 07 lip 2012, 22:58

Post autor: danio » 08 lip 2012, 18:08

Też tak mi się wydawało po paru godzinach usilnych prób .

Awatar użytkownika
kaszub
Użytkownik Forum
Posty: 759
Rejestracja: 13 kwie 2009, 21:25
Lokalizacja: Gdańsk

Post autor: kaszub » 08 lip 2012, 19:21

Ale jak chcesz zagrać w singla, to normalnie zamiast kampanii TPR wpisujesz.
(znaczy foldery misc i mission wklejasz)

Christopher123
Użytkownik Forum
Posty: 7
Rejestracja: 02 lip 2012, 19:05
Lokalizacja: niewiem:(
Kontakt:

Post autor: Christopher123 » 08 lip 2012, 21:53

wracając do mojego tematu w moim pobranym folderze jest :
mission
d maps
readme
a nie ma żadnego misc chodiz o zmienienie nazwy dmaps na misc?
asrgjkkfgkogrggrtrfrrf

Awatar użytkownika
kaszub
Użytkownik Forum
Posty: 759
Rejestracja: 13 kwie 2009, 21:25
Lokalizacja: Gdańsk

Post autor: kaszub » 08 lip 2012, 22:10

Może nie pobrałeś do końca.
Foldery:
mission, misc, read me- miałem.
W folderze mission był folder cmaps.
Ostatnio zmieniony 08 lip 2012, 22:15 przez kaszub, łącznie zmieniany 1 raz.

Christopher123
Użytkownik Forum
Posty: 7
Rejestracja: 02 lip 2012, 19:05
Lokalizacja: niewiem:(
Kontakt:

Post autor: Christopher123 » 08 lip 2012, 22:15

aha to dziwne...
asrgjkkfgkogrggrtrfrrf

Awatar użytkownika
kaszub
Użytkownik Forum
Posty: 759
Rejestracja: 13 kwie 2009, 21:25
Lokalizacja: Gdańsk

Post autor: kaszub » 08 lip 2012, 22:50

Ja ściągałem ze strony Lewin'a
http://lewin.hodgman.id.au/kam/index.ph ... ission=103
Sprawdź.

ODPOWIEDZ