[Mapa Multiplayer] - [propozycja]

Tutaj pobierzesz misje stworzone przez innych Fanów gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
woloszek
Użytkownik Forum
Posty: 512
Rejestracja: 03 lip 2011, 17:09

Post autor: woloszek » 26 sie 2013, 18:55

Może mam zwidy, ok :smiesne:, Paker tak na mnie działa :oops:

Awatar użytkownika
janosiczek
Użytkownik Forum
Posty: 698
Rejestracja: 05 paź 2011, 10:03

Post autor: janosiczek » 26 sie 2013, 18:57

woloszek pisze:Może mam zwidy, ok :smiesne:, Paker tak na mnie działa :oops:
:oops: :oops:

Awatar użytkownika
woloszek
Użytkownik Forum
Posty: 512
Rejestracja: 03 lip 2011, 17:09

Post autor: woloszek » 26 sie 2013, 18:58

janosiczek pisze:
woloszek pisze:Może mam zwidy, ok :smiesne:, Paker tak na mnie działa :oops:
:oops: :oops:
Chyba mnie żle zrozumiałeś :zamurowany:

Awatar użytkownika
sado1
Użytkownik Forum
Posty: 108
Rejestracja: 20 lis 2012, 13:11

Post autor: sado1 » 26 sie 2013, 19:56

Usunąć proszę.
Ostatnio zmieniony 27 sie 2013, 07:47 przez sado1, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
sado1
Użytkownik Forum
Posty: 108
Rejestracja: 20 lis 2012, 13:11

Post autor: sado1 » 26 sie 2013, 19:57

woloszek pisze:lol? Lewin nigdy nie doda mapy, która jest chociaż w 1 % zaczerpnięta z oryginalnej wersji gry. Szkoda zachodu.
Janosiczek wie o czym mowa :smiesne:
*khem, khem* Back to Bor... Center Castle xD (ani trochę nie twierdzę żeby CC było kopią bordera, wręcz przeciwnie, ale po prostu twoja wypowiedź nie jest do końca ścisła :) )

edit:nie ma to jak kliknąć zacytuj zamiast edytuj...
Ostatnio zmieniony 27 sie 2013, 07:48 przez sado1, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
janosiczek
Użytkownik Forum
Posty: 698
Rejestracja: 05 paź 2011, 10:03

Post autor: janosiczek » 26 sie 2013, 20:24

sado1 pisze:
woloszek pisze:lol? Lewin nigdy nie doda mapy, która jest chociaż w 1 % zaczerpnięta z oryginalnej wersji gry. Szkoda zachodu.
Janosiczek wie o czym mowa :smiesne:
*khem, khem* Back to Bor... Center Castle xD (nie żeby CC było kopią bordera, ale po prostu twoja wypowiedź nie jest do końca ścisła :) )
tu chodzi o kopiowanie. :zraniony:

Awatar użytkownika
woloszek
Użytkownik Forum
Posty: 512
Rejestracja: 03 lip 2011, 17:09

Post autor: woloszek » 26 sie 2013, 20:26

Miałem na myśli North Bridge...

The Viking
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 774
Rejestracja: 29 maja 2012, 20:26
Lokalizacja: Gdańsk

Post autor: The Viking » 27 sie 2013, 01:08

janosiczek pisze:
The Viking pisze:Czy dobrze widzę że paker właśnie wziął ironiczną wypowiedź na poważnie? Mimo że niewiele już zostało, to nadal traci w moich oczach :shock:
A może to Ty nie zczaiłeś że moja odp też jest z jajem...
Zapewne nie zaczaiłem przez twoją stylistykę :coongada::
Wiking,
administrator forum knights.sztab.com

ODPOWIEDZ