Strona Edytora Misji po polsku (6.11.2007)

Zapraszamy do komentowania nowości, pojawiających się na stronie knights.sztab.com.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Strona Edytora Misji po polsku (6.11.2007)

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lucbach »

Już za kilka dni strona Lewina, twórcy Edytora Misji, powinna ruszyć także w wersji polskojęzycznej. Na prośbę jej twórcy przetłumaczyłem wszystkie teksty z języka angielskiego na polski. Pozwoli to śledzić na bieżąco kolejne wersje Edytora także polskim Fanom gry.

Strona Lewina o Edytorze Misji: http://lewin.namsys.com.au/kam/.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Awatar użytkownika
Dexor
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Dexor »

Świetnie, dzięki temu strona Lewina będzie popularnejsza :wink: Dobra robota Lubachu :!:
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lucbach »

...i on się z tego ogromnie cieszy. Mam apel do wszystkich - Lewin bardzo prosił o wszelkie sygnały na temat Edytora, nie ważne czy to będzie pochwała za jego zrobienie, zwrócenie mu uwagi na błędy w bieżącej wersji, dodanie otuchy. Jest bardzo wdzięczny za każdy przejaw zainteresowania i nie ukrywa, że to ogromnie wpływa na jego zapał do dalszej pracy. Więc, kto żyw, niechaj pisze :mrgreen: !
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Awatar użytkownika
Dexor
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Dexor »

A np. to żeby zrobił Vilage Bulider, tak jak w Kam_Decoder też się nada? Bo mam jeszcze inne pomysły :P Ciesze się że on się cieszy :lol:

//edit

Strona w języku polskim już wystartowała. Wchodźcie bez problemu o niezrozumiałe słowa.
Odpowiedz