Fani Fanom ślą życzenia (07.01.2010)

Zapraszamy do komentowania nowości, pojawiających się na stronie knights.sztab.com.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Fani Fanom ślą życzenia (07.01.2010)

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lucbach »

Nowy 2010 rok rozpoczął się 6 dni temu. Z tej okazji Fani "Knights and Merchants", ludzie niezwykle życzliwi i dobrze czujący się w naszej społeczności, składają Wam życzenia. A my się do nich dołączamy!

Marzeń o które warto walczyć.
Radości, którymi warto się dzielić,
przyjaciół z którymi warto być
i nadziei bez której nie da się żyć

~ zen, wierny weteran K&M

Happy new year :-)
~ The Knight, knightsandmerchants.de webmaster

Wszystkiego najlepszego! Szczęśliwego nowego roku 2010! Oby było w nim dużo towarów w spichrzu, jedzenia w gospodzie, rekrutów w warowni... No i oczywiście jak najwięcej wygranych potyczek w K&M!
~ Don Salvador

Oto, wielmożni rycerze, wielki krok w nowe dziesięciolecie trwania światka Rycerzy i Kupców. Świadomość nieprzerwanego prosperowania strony oraz pojawiania się nieustannie nowych słuchów o wydawanych kolejnych narzędziach do urozmaicenia rozgrywki, utwierdza fanów w pewnym przekonaniu… Przekonaniu, iż gra jest nieśmiertelna tak długo, jak długo cieszy się zainteresowaniem fanów. Nad nowościami niestrudzenie pracują KaMowi rzemieślnicy. Ci zaś swoją mobilizację czerpią ze wsparcia duchowego grup społecznościowych, które wspólnie tworzymy. I właśnie dlatego, Administracja knights.sztab.com, pragnie złożyć wszystkim razem i każdemu z osobna noworoczne życzenia. Niechaj pieśń rycerska sięgnie mieścin, w których mogłaby zachęcić ludzi do wstąpienia w nasze szeregi.
~ Khelben

Pomyślności, szczęścia, zdrowia, kasy, piwa, imprez,
spełnienia marzeń, zwycięstw w K&M wszystkim graczom.

~ Mathias
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Awatar użytkownika
Alanbach
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Alanbach »

Ja dołączam się do życzeń – cóż mogę dodać??? Niech ten nowy rok będzie dla was radosny, owocny i niech przyniesie dużo pozytywnej energii do pracy na cały rok! :usmiech:
Obrazek
Awatar użytkownika
Gogoud
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Gogoud »

Jak zwykle zostawiłem sprawę na ostatnią chwilę, i mam karę - internet odmówił posłuszeństwa, życzeń oficjalnych nie złożyłem.

Teraz jednak dodam coś od siebie:
W Nowym Roku 2010 życzę wam wszystkim dużo miłości, zdrowia i uśmiechniętych twarzy. Niech spełnią się wasze najskrytsze marzenia, dążcie uparcie do ich spełnienia.

Co jeszcze? Może coś odnośnie KaMa, nie?
No to oczywiście dużo nowości, które przedłużą żywotność naszej kochanej gierki - niech tymi "nowościami" będzie także, oprócz użytecznych patchów, programów czy nowych misji, ogromna ilość nowych użytkowników, którzy zechcą poświęcić tej grze kilka chwil i odrobinę serca.
Bo w końcu nie jest to pierwsza lepsza gra, którą ściąga się z półki w sklepie, aby ją kupić, zagrać i odstawić!
Wielu sukcesów na polu bitwy, Przyjaciele :D.
KaM TCK - poprowadź rebeliantów ku lepszej przyszłości!
Link do kampanii
Trailer na YouTube
Odpowiedz