Fajnie by było, jakby te pomysły z wersji Alpha wprowadzić. Swoją drogą były naprawdę świetne!
Knights and Merchants 2 (30.10.2007)
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- Michailoff
- Moderator
Trochę może to zabrzmieć, jak offtop (bo tak będzie), ale krzychu26 - podejrzewam, że znasz taką firmę, jak Blizzard (a jakieś 90% graczy, zwłaszcza starszych ją zna). Ta firma robi gry po kilka(naście) lat. Jednak ich jakość mówi sama przez siebie - liczba sprzedanych kopii każdej gry z osobna jest ciężka do wyobrażenia. Jeśli nic ci nazwa Blizzard nie mówi, to podejrzewam, że powiedzą ci coś te tytuły: "StarCraft", "WarCraft", "Diablo" (Khelben będzie znał także taką grę, jak "Lost Vikings" autorstwa tejże firmy, choć to tytuł mniej znany i chyba tylko przez starszych graczy...). Mam nadzieję, że w przypadku remake-u KaM wykonywanego przez StarGazera będzie podobnie, mimo, iż pracuje w pojedynkę.
Crimson (king) Michailoff
Hmm po dłuższych na myśleniach macie racje, przecież gry
nie piszą się same w jeden miesiąc.
Tak Michail'e znam te tytuły, są to świetne tytuły, grałem
oczywiście w każdą z nich, teraz ma wyjść starcraft 2
więc czekam z niecierpliwością także na nią jak i na
KaM'a.
ps: ostatnio nawet padł rekord miliona graczy online w
" World Of Warcraft "
nie piszą się same w jeden miesiąc.
Tak Michail'e znam te tytuły, są to świetne tytuły, grałem
oczywiście w każdą z nich, teraz ma wyjść starcraft 2
więc czekam z niecierpliwością także na nią jak i na
KaM'a.
ps: ostatnio nawet padł rekord miliona graczy online w
" World Of Warcraft "
Michailoff pisze:(Khelben będzie znał także taką grę, jak "Lost Vikings" autorstwa tejże firmy, choć to tytuł mniej znany i chyba tylko przez starszych graczy...).
Nie wiem, czy w 1993 roku była jeszcze mowa o takiej nazwie, jak Blizzard. Świat rozkoszował się wówczas produkcjami Silicon & Synapse, który w Vikingowym logu miał pączka.