Mam teraz żal do siebie, ze nie przetestowałem wszystkiego
"The Outer Collony" najlepszą misją...(04.05.2008)
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
No właśnie...tylko podłączyć pada i możemy śmiało śmigać po mapie omijając wojska wroga. (ciekawe czy autor dołączył jakieś bonusy typu: nieśmiertelność na 30 sekund). Moim zdaniem pomysł to połowa, a wykonanie to druga połowa. Faktem jest, że to drugie stoi na nie najwyższym poziomie, więc dziwię się jak taka misja mogła wygrać.
Sory, że odchodzę od tematu ale muszę się dowiedzieć gdzie wypakować te pliki. Z tego co wyczytałem z redame plik assasin idzie do smaps a smission02 do mission i aby zagrać trzeba włączyć 2 misje dla jednego gracza. No więc robie to wszystko, włączam tą 2 misje no i pojawia mi się jakieś czarne okno a po chwili gra wyłącza się. Proszę pomóżcie mi. Z góry dzięki za wszystko.
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Jest tam jakiś błąd, też go mam. Ktoś już testował tę misję? Nie zmienialiście nic, podmieniając tylko pliki?
Na stronie Lewina są już pozostali laureaci - 2. i 3. miejsce.
Na stronie Lewina są już pozostali laureaci - 2. i 3. miejsce.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Też żałuję. Nie grałem jednak w żadną z tych zwycięskich, więc nie mogę nic przesądzać.Cav pisze:Kamyk i Duch nic nie dostali
//edit
Na stronie jest już misja Kamyka i Ducha pt. "Brothers", wraz z obszerną oceną Lewina i Dark Lorda. W najbliższych dniach pojawią się kolejne, ostatnie już misje konkursowe.
lucbach,