ZoZoN pisze:Można zorganizować coś takiego jak kiedyś było na angielskim forum, wszyscy spotykali się w sobotę (wcześniej w niedzielę) o ustalonej godzinie robili dużą rozgrywkę.
Świetny pomysł! ciekawe ilu ludzi będzie chętnych do grania w weekend
Ostatnio zmieniony 30 lis 2011, 09:18 przez swistach, łącznie zmieniany 1 raz.
ZoZoN pisze:Można zorganizować coś takiego jak kiedyś było na angielskim forum, wszyscy spotykali się w sobotę (wcześniej w niedzielę) o ustalonej godzinie robili dużą rozgrywkę.
Sam bym w tym uczestniczył, ale cienko to widzę. Można spróbować zgadać się na określoną godzinę (stawiam na wieczór) w sobotę i zagrać cztery na cztery.
Nie mówię że to mają być jakieś wielkie rozgrywki, ale pogranie raz na tydzień w naszym forumowym gronie byłoby bardzo przyjemne, myślę że jakieś 6 osób na pewno by się znalazło.
Gdyby tak było to ja NA PEWNO bym w tym uczestniczył.
Ciągle próbuje się umawiać z kolegami albo z graczami których poznałem wcześniej, ale to jakoś nie wychodziło. A jak będzie takie coś to będzie gitara
To jest bardzo fajna idea, a przeglądając zagraniczne fora widzę, że inni liczą się z nami jak z największą siłą KaM . Myślę, że powinniśmy wreszcie to pokazać i zrobić niemały najazd na serwery .