Zbieranie podpisów pod petycją zakończone (07.01.2009)

Zapraszamy do komentowania nowości, pojawiających się na stronie knights.sztab.com.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: DeBe »

Majornik pisze:Nie wiem czemu, ale coś mi się zdaje, że mogą za to kazać zapłacić:D Jeśłi się nie zgodzą, zawsze można ich przekupić:D każdy po 10 zeta i nie ma bata, żeby się nie ugięli:D
Ewentualnie kupić gościom kilka win marki "Czar PGR", bądź "Leśny Dzban" i już kod mamy w kieszeni. Swoją drogą mało prawdopodobne aby chcieli za to pieniędze... dziś była już mowa na ten temat.
Awatar użytkownika
Gogoud
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Gogoud »

Lewin otrzymał e-maila od jednego z członków ZuXXeZ.
Mówi on, iż poinformuje pana Hassingera o petycji i dadzą odpowiedź jak najszybciej.
Więc, jak mówi Lewin, trzymajmy kciuki.
KaM TCK - poprowadź rebeliantów ku lepszej przyszłości!
Link do kampanii
Trailer na YouTube
kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: kuba11100 »

Żeby tylko "jak najszybciej" nie oznaczało kolejnego miesiąca...
@rTeq pisze:trzymajmy kciuki
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji
Awatar użytkownika
maks4444
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: maks4444 »

cud że doszło :) Jak dal mnie to jeszcze z jakieś 3 miesiące poczekamy :P bo jak miesiąc dochodziła to 3 miechy jak nic zajmie mu czytanie tej petycji:D
kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: kuba11100 »

Jest odpowiedź. Niestety...
Dirk P. Hassinger pisze:Witam,

W tej chwili nie mamy zamiaru udostępniać kodu źródłowego żadnej z naszych gier. Nie widzimy w tym żadnych korzyści. Co jeszcze, możliwe, że ktoś przeportowałby kod na inną platformę i domagałby się praw do swojej pracy.

Pozdrawiam,
Dirk P. Hassinger
No cóż, wiadomość ta z pewnością nie ucieszy większości Fanów.

Ale Lewin zapowiada, że to nie koniec. W tym temacie proponuje dalej próbować - możecie zapoznać się z jego propozycjami, i ewentualnie, zgłosić mu własne.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji
Awatar użytkownika
doman100
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: doman100 »

Żal tyle podpisów, tyle działań, tyle czekania i NIC. Nie ma co mówić, nie interesuje ich to że od kilku dobrych lat nic nie robią a ktoś chcę coś zrobić.
Westess krutue szaleń
Awatar użytkownika
Gogoud
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Gogoud »

Osobiście nienawidzę przeklinania, ale gdy czytałem tą wieść, to mi się cicho wyrwało nieprzyzwoite słowo.
No cóż. Widzimy tu, iż twórcy gier są nastawieni na zysk.
ALE skoro Lewin wciąż ma nadzieję, to ja też mam.
Pożyjemy, zobaczymy... A ja wracam do swojej kampani.

Dzięki za wieści, Kuba :wink:.
KaM TCK - poprowadź rebeliantów ku lepszej przyszłości!
Link do kampanii
Trailer na YouTube
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

O, kolejna dobra wiadomość dzisiejszego dnia. Przyznaję, że nie spodziewałem się tak jaskrawego obrotu spraw i odpowiedzi w ogóle. Dziś jestem już pewien, iż mogę bez obaw spać spokojnie. Ładnego języka użyli. Oficjalny, kulturalny i zarazem poważny. Przynajmniej zdają sobie sprawę, co jest dla Was ważne i nie puścili wiadomości, mimo skrzynki. Jeżeli założycie małą wytwórnię nowych gier i sypniecie pieniędzmi, nędzny los KaMa moglibyście odmienić. Ale nie sypniecie, nie założycie, toteż tym samym o prawdziwym marketingu niczego się nie nauczycie.
Awatar użytkownika
Agent
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Agent »

doman100 pisze:Żal tyle podpisów, tyle działań, tyle czekania i NIC. Nie ma co mówić, nie interesuje ich to że od kilku dobrych lat nic nie robią a ktoś chcę coś zrobić.

Taaa faktycznie tych podpisow to baaaaaardzo duzo bylo :coongada::
Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Michailoff »

Gdyby tu można było przeklinać, z pewnością posypałoby się parę brzydkich słów. Jednakże słów nie krytykujących decyzji Zuxxez (podejmują rozsądną - ich zdaniem - decyzję marketingową), tylko nas, albo już raczej was. Mój stosunek do całej sprawy jest od dziś neutralny - po prostu nie widzę już sensu wykrwawiać się o kod źródłowy jedenastoletniej gry, w którą gra garstka ludzi. Dla mnie to po prostu dobra rozrywka - odpalić jakąś grę na pół godziny dziennie (a choćby i KaM), dokonać jakichś minimalnych postępów, wyłączyć komputer i... iść do ludzi, z dziewczyną do kina/teatru, czy z kolegami na jakieś zacne piwo.
To, co teraz powiem, kieruję do młodszych użytkowników. Bez gier też da się żyć! Komputer to rewelacyjne medium informacyjno-komunikacyjne, ale jego nierozsądne używanie prowadzi do fatalnych konsekwencji.
Chcecie się więc wykrwawiać o kod źródłowy? Proszę bardzo, ja nie zamierzam. Są na tym świecie znacznie ciekawsze rzeczy do roboty. Jeszcze wspomnicie moje słowa i za kilka lat powiecie, że mam rację.
Na krytykę jestem w pełni otwarty, ale jestem zwolennikiem merytorycznej dyskusji, nie obrzucania się mięchem. Odbiorę wszelką krytykę, odeprę wszelkie wasze zarzuty, ale błagam was - bo wiem, że jesteście w głębi duszy rozsądni ludzie - pójdźcie po rozum do głowy i argumentujcie to, co mówicie!
Crimson (king) Michailoff
Odpowiedz