Jak dla mnie to jest jednak różnica, choć niewielka...
Z doświadczenia znamy wielu kolesi wciskających kit o nowej części gry, więc należy do wszystkich wyszperanych nowinek podchodzić z dystansem. Ja tam myślę, że gdyby to było K&M 3D, byłoby więcej podobieństwa (np. jak tu się rozeznać w tych budynkach), a gdyby chcieli jednak wprowadzić więcej zmian, raczej wydaliby to coś pod nową nazwą.
rzeczywiście podobieństwo jest...czyżby KaM wyszło pod nową nazwą?Czy The Knight i ten od kogo ma wpuścili nas w błąd pokazująć ten screen na pierwszej stronie...
Ja też uważam, że KaM w wersji 3d niebyłby tym, czym jest teraz... Kliman KaM (jak dla mnie) opiera się między innymi na obrazie dwu wymiarowym. Może i coś z tego będzie... Kto wie...
jeszcze lepiej ^^ tam nawet grafiki 3d nie ma ^^
A co do KaM 3D - nie no, takie "coś" (bo inaczej się tego nazwać nie da) po prostu nie ma prawa istnieć jak dla mnie. Nie wyobrażam sobie KaM w trzech wymiarach...
Muszę przyznać, że popieram Dumdasa . KaM jest najlepszy taki jaki jest teraz. Mimo grania w wiele gier 3D strategicznych, ciągle uważam, że KaM jest najlepsza grą tego typu.
Sądzę, że umiarkowanie jest lepsze od fanatyzmu