Wystartował konkurs knights.sztab.com!
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Wystartował konkurs knights.sztab.com!
„Kto pierwszy, ten lepszy” – takiej zasadzie hołduje nasz nowy konkurs. Jeśli będziesz wystarczająco szybki, już w tym tygodniu zgarniesz jedną z pięciu nagród ufundowanych przez sztab.com i knights.sztab.com. A są to: dwie gry strategiczne pt. „Narodziny Ameryki” (w tym w prezencie strategia „Crown of Glory”), kultowa książka science-fiction pt. „S.T.A.L.K.E.R. Piknik na skraju drogi” oraz dwie podkładki pod mysz z grafiką strony knights.sztab.com.
Co zrobić, żeby wygrać? Przez cztery kolejne tygodnie, począwszy od 19 listopada, będziemy w newsie umieszczać link do nowej zagadki (dzień i godzina zamieszczenia jest dla wszystkich niewiadomą). Na jej rozwiązanie będziemy czekać do końca tygodnia, w którym została ona zamieszczona na stronie. Ten, kto pierwszy przyśle do nas odpowiedź, dostaje nagrodę. Zwycięzców poszczególnych etapów będziemy podawać pod koniec każdego tygodnia. Zwycięzca etapu nie może więcej brać udziału w konkursie. Dodatkową nagrodę rozlosujemy wśród osób, które poprawnie odpowiedziały na zagadki we wszystkich czterech etapach, a nigdy nie były pierwsze (czyli nie zdobyły nagrody).
Szczegółowe, niezwykle ważne informacje dla konkursowiczów (przede wszystkim jak rozwiązywać zagadki) zamieściliśmy w regulaminie. Bardzo prosimy o lekturę.
Link do pierwszej zagadki podamy w tym tygodniu, w wybranym dniu i o wybranej porze, więc śledźcie nas na bieżąco! Życzymy miłej zabawy i powodzenia!
Co zrobić, żeby wygrać? Przez cztery kolejne tygodnie, począwszy od 19 listopada, będziemy w newsie umieszczać link do nowej zagadki (dzień i godzina zamieszczenia jest dla wszystkich niewiadomą). Na jej rozwiązanie będziemy czekać do końca tygodnia, w którym została ona zamieszczona na stronie. Ten, kto pierwszy przyśle do nas odpowiedź, dostaje nagrodę. Zwycięzców poszczególnych etapów będziemy podawać pod koniec każdego tygodnia. Zwycięzca etapu nie może więcej brać udziału w konkursie. Dodatkową nagrodę rozlosujemy wśród osób, które poprawnie odpowiedziały na zagadki we wszystkich czterech etapach, a nigdy nie były pierwsze (czyli nie zdobyły nagrody).
Szczegółowe, niezwykle ważne informacje dla konkursowiczów (przede wszystkim jak rozwiązywać zagadki) zamieściliśmy w regulaminie. Bardzo prosimy o lekturę.
Link do pierwszej zagadki podamy w tym tygodniu, w wybranym dniu i o wybranej porze, więc śledźcie nas na bieżąco! Życzymy miłej zabawy i powodzenia!
lucbach,
administrator knights.sztab.com
-
Rafael_5000
- Użytkownik Forum
Re: Wystartował konkurs knights.sztab.com!
...liczba uczniów obecnych na lekcjach w szkołach spadnie o 50%lucbach pisze:Przez cztery kolejne tygodnie, począwszy od 19 listopada, (...)
Swoją drogą to sprytnie wymyśliłeś Lucbachu - teraz liczba odwiedzin na stronce tudzież ilość godzin spędzonych na niej drastycznie wzrośnie.
Życzę wszystkim powodzenia i miłej zabawy
Kurczę akurat wczoraj popsuł mi się komp
. Teraz piszę z lekcji informatyki więc nie mogę za dużo wyjaśniać. Nie będzie mnie prawdopodobnie tydzień więc robi29 nie będę mógł w tym tygodniu ukończyć przeróbki misji 7 TSK
Sorry.
Ps. Mam nadzieję, że nie przepadły mi dane z kompa, bo mam tam mapkę nad którą pracowałem ponad tydzień
Będę ostatni który ukończy konkurs
Ps. Mam nadzieję, że nie przepadły mi dane z kompa, bo mam tam mapkę nad którą pracowałem ponad tydzień
Będę ostatni który ukończy konkurs
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Kamyku, masz szansę w kolejnych tygodniach!
Rafaelu_5000, nie sądzę, że mam aż tak dużą siłę przebicia
. Obiecuję, że to będzie o różnych porach, żeby szanse były w miarę wyrównane. No ale trzeba sobie uświadomić, że ten konkurs to mieszanka szczęścia z inteligencją...
Acha, pierwsza zagadka będzie najprostsza
.
Rafaelu_5000, nie sądzę, że mam aż tak dużą siłę przebicia
Acha, pierwsza zagadka będzie najprostsza
lucbach,
A można zwyciężyć kilka razy? 
Ale czy nie mógłbym brać udziału w konkursie i nie dostać następnych nagród w razie następnych zwycięstw?

Nieaktualne10. Zwycięzca jednego etapu nie może brać więcej udziału w konkursie.
Ale czy nie mógłbym brać udziału w konkursie i nie dostać następnych nagród w razie następnych zwycięstw?
Mogą nawet odwołać przyznawanie nagród14. Organizatorzy konkursu mają w każdej chwili prawo zmienić regulamin bez podania przyczyny.
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
No wiesz, DeBe, w tym konkursie na nic się nie deklarujesz. A spróbować chyba nie zaszkodzi, prawda? No i pamiętajcie o tym, że nawet jeśli nie będziecie pierwsi w danym tygodniu, to nie oznacza to, że odejdziecie bez nagrody!
?
!
Jeśli zdobędziesz nagrodę w danym tygodniu, Twój udział w konkursie automatycznie się kończy. Grają o nie dalej ci, którzy jeszcze czekają na wygraną. Jedna nagroda to za małoDuch pisze:Ale czy nie mógłbym brać udziału w konkursie i nie dostać następnych nagród w razie następnych zwycięstw?
Nie, nagrody czekają na swoich przyszłych właścicieli od kilku tygodniDuch pisze:Mogą nawet odwołać przyznawanie nagród Śmiesne
lucbach,