Wystartował konkurs knights.sztab.com!

Zapraszamy do komentowania nowości, pojawiających się na stronie knights.sztab.com.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Wystartował konkurs knights.sztab.com!

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lucbach »

„Kto pierwszy, ten lepszy” – takiej zasadzie hołduje nasz nowy konkurs. Jeśli będziesz wystarczająco szybki, już w tym tygodniu zgarniesz jedną z pięciu nagród ufundowanych przez sztab.com i knights.sztab.com. A są to: dwie gry strategiczne pt. „Narodziny Ameryki” (w tym w prezencie strategia „Crown of Glory”), kultowa książka science-fiction pt. „S.T.A.L.K.E.R. Piknik na skraju drogi” oraz dwie podkładki pod mysz z grafiką strony knights.sztab.com.

Co zrobić, żeby wygrać? Przez cztery kolejne tygodnie, począwszy od 19 listopada, będziemy w newsie umieszczać link do nowej zagadki (dzień i godzina zamieszczenia jest dla wszystkich niewiadomą). Na jej rozwiązanie będziemy czekać do końca tygodnia, w którym została ona zamieszczona na stronie. Ten, kto pierwszy przyśle do nas odpowiedź, dostaje nagrodę. Zwycięzców poszczególnych etapów będziemy podawać pod koniec każdego tygodnia. Zwycięzca etapu nie może więcej brać udziału w konkursie. Dodatkową nagrodę rozlosujemy wśród osób, które poprawnie odpowiedziały na zagadki we wszystkich czterech etapach, a nigdy nie były pierwsze (czyli nie zdobyły nagrody).

Szczegółowe, niezwykle ważne informacje dla konkursowiczów (przede wszystkim jak rozwiązywać zagadki) zamieściliśmy w regulaminie. Bardzo prosimy o lekturę.

Link do pierwszej zagadki podamy w tym tygodniu, w wybranym dniu i o wybranej porze, więc śledźcie nas na bieżąco! Życzymy miłej zabawy i powodzenia!
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Rafael_5000
Użytkownik Forum

Re: Wystartował konkurs knights.sztab.com!

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Rafael_5000 »

lucbach pisze:Przez cztery kolejne tygodnie, począwszy od 19 listopada, (...)
...liczba uczniów obecnych na lekcjach w szkołach spadnie o 50% :D

Swoją drogą to sprytnie wymyśliłeś Lucbachu - teraz liczba odwiedzin na stronce tudzież ilość godzin spędzonych na niej drastycznie wzrośnie.

Życzę wszystkim powodzenia i miłej zabawy ;)
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kamyk »

Kurczę akurat wczoraj popsuł mi się komp :(. Teraz piszę z lekcji informatyki więc nie mogę za dużo wyjaśniać. Nie będzie mnie prawdopodobnie tydzień więc robi29 nie będę mógł w tym tygodniu ukończyć przeróbki misji 7 TSK :( Sorry.

Ps. Mam nadzieję, że nie przepadły mi dane z kompa, bo mam tam mapkę nad którą pracowałem ponad tydzień :?

Będę ostatni który ukończy konkurs :zraniony:
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Kamyku, masz szansę w kolejnych tygodniach!

Rafaelu_5000, nie sądzę, że mam aż tak dużą siłę przebicia :wink:. Obiecuję, że to będzie o różnych porach, żeby szanse były w miarę wyrównane. No ale trzeba sobie uświadomić, że ten konkurs to mieszanka szczęścia z inteligencją...

Acha, pierwsza zagadka będzie najprostsza :mrgreen: .
lucbach,
Awatar użytkownika
Duch
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Duch »

A można zwyciężyć kilka razy? ;)
10. Zwycięzca jednego etapu nie może brać więcej udziału w konkursie.
Nieaktualne

Ale czy nie mógłbym brać udziału w konkursie i nie dostać następnych nagród w razie następnych zwycięstw?
14. Organizatorzy konkursu mają w każdej chwili prawo zmienić regulamin bez podania przyczyny.
Mogą nawet odwołać przyznawanie nagród :smiesne:
Obrazek
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kamyk »

Heh może jednak mam szansę :D. Niedawno mój wujek przywiózł swój stary komputer który będzie do użytku mamy :D. Nie było przy nim klawiatury, ale ku mojemu zdziwieniu-jest internet! :szczerzy: Przyniosłem klawiaturę ze starego kompa i mogę brać udział w konkursie :D. Czekam na pierwsze zagadki! :)
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Dexor
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Dexor »

Świetnie, zagadkowy konkurs, na pewno nie będzie łatwy :wink:
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: DeBe »

A skąd to możesz wiedzieć? Jasnowidzem jesteś? Jak tak to gratuluję.
A co do tematu to tak się zastanawiam czy wziąć w nim udział czy nie...hmm...w sumie nie lubię konkursów, lecz to nie byle jaki konkurs :|
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

No wiesz, DeBe, w tym konkursie na nic się nie deklarujesz. A spróbować chyba nie zaszkodzi, prawda? No i pamiętajcie o tym, że nawet jeśli nie będziecie pierwsi w danym tygodniu, to nie oznacza to, że odejdziecie bez nagrody!
Duch pisze:Ale czy nie mógłbym brać udziału w konkursie i nie dostać następnych nagród w razie następnych zwycięstw?
Jeśli zdobędziesz nagrodę w danym tygodniu, Twój udział w konkursie automatycznie się kończy. Grają o nie dalej ci, którzy jeszcze czekają na wygraną. Jedna nagroda to za mało :wink: ?
Duch pisze:Mogą nawet odwołać przyznawanie nagród Śmiesne
Nie, nagrody czekają na swoich przyszłych właścicieli od kilku tygodni :D !
lucbach,
Awatar użytkownika
Dexor
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Dexor »

Ciekawe kiedy pierwsza zagadka. Stawiam że dziś o 18:00 :smiesne:
Odpowiedz