Na dowód sympatii do Was załączamy miniupominek – sześć zupełnie nowych, okolicznościowych avatarów. Każdy może je od teraz ustawić sobie na forum we własnym profilu (kategoria "knights – świąteczne" w galerii emblematów):
Świąteczne życzenia i drobny upominek (24.12.2007)
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Świąteczne życzenia i drobny upominek (24.12.
W tym absolutnie wyjątkowym czasie, jakim są Święta Bożego Narodzenia, składamy wszystkim Fanom gry "Knights and Merchants" odwiedzającym naszą stronę, serdeczne życzenia, byście nabrali sił do wyzwań, które przyniesie 2008 rok, zapału do czynienia tego, co będzie Was rozwijało i wytrwałości do częstego odwiedzania knights.sztab.com
. Waszą radość niech potęguje rozwijająca się na nowo scena K&M – to, co zostało już osiągnięte i to, czego świadkami dopiero się staniemy.
Na dowód sympatii do Was załączamy miniupominek – sześć zupełnie nowych, okolicznościowych avatarów. Każdy może je od teraz ustawić sobie na forum we własnym profilu (kategoria "knights – świąteczne" w galerii emblematów):

lucbach,
administrator knights.sztab.com
administrator knights.sztab.com
Tylko ja wybrałem tego zamarzniętego avatara. Tak myślałem, że nikt go nie wybierze, a i tak mi się spodobał
Ja już raz układałem stosowny wierszyk, można go znaleźć tu:
http://www.knights.sztab.com/forum/view ... 5&start=10
A tymczasem mogę życzyć wszystkim spełnienia marzeń, hohohoho
Ja już raz układałem stosowny wierszyk, można go znaleźć tu:
http://www.knights.sztab.com/forum/view ... 5&start=10
A tymczasem mogę życzyć wszystkim spełnienia marzeń, hohohoho
- Ciężka Jazda
- Użytkownik Forum