Mamy duuużo więcej porad! (16.01.2008)
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Mamy duuużo więcej porad! (16.01.2008)
Dzięki Wam powiększyły się zasoby działów "Czy wiedziałeś, że...?" oraz "Porady". Wasze ciekawe opisy trików i wskazówek przydatnych podczas gry z pewnością pomogą innym - nie tylko początkującym - graczom. Dla wygody przeglądania, wskazówki w dziale "Porady" pogrupowaliśmy tematycznie.
Skorzystaliśmy z propozycji nadesłanych bezpośrednio od Autorów, jak i z wielu porad, które umieściliście na naszym Forum. Za zebranie wszystkich tych tekstów dziękuję Duchowi.
Skorzystaliśmy z propozycji nadesłanych bezpośrednio od Autorów, jak i z wielu porad, które umieściliście na naszym Forum. Za zebranie wszystkich tych tekstów dziękuję Duchowi.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
administrator knights.sztab.com
Wow! Moja porada, nie pomyślałbym, że ktoś ją na stronie zamiści
Tak odnośnie drugiego newsa
"...w K&M TPR ekran gry został znacznie powiększony w stosunku do K&M TSK?"
czy to oznacza, że powiększona została mapa, czy, że w TSK ekran był bardziej przybliżony?
EDIT:
No właśnie to zauważyłem,że w TSK mapa była w takim "okienku", teraz tylko zmniejsza i powiększa się ten przeglądany obszar na mapie.
Myślałem, że w TSK ekran był bardziej przyblizony, a tego nie zauwazyłem.
Tak odnośnie drugiego newsa
"...w K&M TPR ekran gry został znacznie powiększony w stosunku do K&M TSK?"
czy to oznacza, że powiększona została mapa, czy, że w TSK ekran był bardziej przybliżony?
EDIT:
No właśnie to zauważyłem,że w TSK mapa była w takim "okienku", teraz tylko zmniejsza i powiększa się ten przeglądany obszar na mapie.
Myślałem, że w TSK ekran był bardziej przyblizony, a tego nie zauwazyłem.
Ostatnio zmieniony 17 sty 2008, 14:05 przez Jared, łącznie zmieniany 1 raz.