Jesteśmy na plusie po 29 dniach - tak najkrócej można streścić kolejną odsłonę statystyk knights.sztab.com. Mimo, że mieliśmy trochę mniej czasu - bo luty, jak wiadomo, jest krótszy - udało się Wam więcej poklikać po stronach serwisu. Jest również kilka zmian w statystykach, które nie są określane poprzez liczby - poczytajcie sami!
lucbach pisze:Jesteśmy na plusie po 29 dniach - tak najkrócej można streścić kolejną odsłonę statystyk knights.sztab.com. Mimo, że mieliśmy trochę mniej czasu - bo luty, jak wiadomo, jest krótszy - udało się Wam więcej poklikać po stronach serwisu. Jest również kilka zmian w statystykach, które nie są określane poprzez liczby - poczytajcie sami!
Hehe, to dowodzi, że nasze forum pnie się w górę!* Choc większa liczba użytkowników nie zawsze znaczy dobrze (spamerstwo ). Ale bądźmy dobrej myśli! Mamy świetnych modów i głównodowodzącego, dzięki czemu jesteśmy najlepszym forum, vivat!
Już nie mogę doczekac się statystyk z marca...
* Trzeba brac pod uwagę liczbę dni minionego (29) miesiąca (luty). Jest ich mniej, a mimo to statystyki, w porównaniu do ubiegłego miesiaca są lepsze!
Nie róbmy furrory z tego że jeden dzień mniej czy więcej.
To i tak dużo by nie dało, lecz możemy sobie pogratulować
tego że w dalszym ciągu lecimy z koxem.
O! Ale nowina! Jak pamiętam to Styczeń był na minusie, a przez 29 dni odrobiliśmy to.
Lucbach na pewno mi powie, która była Gdynia.
Lucbach możesz mi powiedzieć, która była Gdynia z miasta, którego najczęściej odwiedzają nas internauci??? Jak nie powiesz to zrozumiem, że nie masz czasu sprawdzać.
Ho, ho!
Same spamerstwo.
Nie, no, chyba 1 lipca był pobity rekord w liczbie użytkowników zalogowanych w tym samym czasie, to było bodajże 49 ludzi i nieludzi.
A mam takie skromne zapytanie - który na tej liście była stolica Podhala? Podejrzewam, że Nowy Targ będzie poza pierwszymi 300 miejscami, ale muszę zaspokoić swoją ciekawość .
Michailoff'ie. wydaje mi się że nie da się tego sprawdzić
w poszczególne miasto gdyż pewnie to sprawdza nasze
zameldowanie po IP. Ja mieszkam w Rumi a pokazuje
mi że jestem w Warszawie.
Są to tylko moje spekulacje, oczywiście że mogę się mylić.
Przepraszam za odejście od tematu.