Pełni nadziei, że wszyscy, którzy odwiedzili knights.sztab.com 1 kwietnia, dali się nabrać na nasz żart o zamknięciu strony, przywracamy ją do normalności . To małe oszukaństwo podsyciliśmy jeszcze bardziej wśród abonentów naszego newslettera, pisząc komunikat o następującej treści:
Dziś postanowiliśmy zamknąć stronę knights.sztab.com. O powodach tej decyzji piszemy na stronie głównej: http://www.knights.sztab.com.
Dziękujemy wszystkim dwunastu osobom za wzięcie udziału w naszym minikonkursie z krzyżówką. Gratulujemy poprawnych odpowiedzi (hasło końcowe "psikus")! Wszystkim wysłaliśmy nagrody w postaci tapety na pulpit.
A ja się obraziłem ! Bo chce wejść na moje 2 ulubione forum a tu STRONA ZAMKNIĘTA, ale dziękuje lucbachu, uświadomiłeś mi, że jest Prima Aprilis, bo ja tego nie obchodzę jak i walentynek itd. A świąt (tych naszych) też nie lubię ...
Zaraz po tym, jak żołdak skończył służbę w wojsku, postanowił zostać górnikiem. Jego rodzice (ojciec i teść) nie chcieli tego, lecz on był stanowczy Teraz żyje sobie spokojnie w swojej kopalni złota ... Koniec
A ja się dałem nabrać! Nie wiecie nawet, jak się przestraszyłem . Wchodze, patrzę: ,,skasowaliśmy stronę!". Serce mi walnęło strasznie. Ale potem dopiero, gdy kliknąłem na pudełko, załapałem, o co chodzi.
Gratulacje!