Edytor Misji "lżejszy" i z żartami (04.07.2008)

Zapraszamy do komentowania nowości, pojawiających się na stronie knights.sztab.com.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 1893
Rejestracja: 24 lip 2005, 18:03
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Edytor Misji "lżejszy" i z żartami (04.0

Post autor: lucbach » 04 lip 2008, 11:46

Edytor Misji "lżejszy" i z żartami - tak można określić kolejną wersję Edytora Lewina (0.6). "Lżejszy" oznacza, że w nowej wersji nie będzie korzystał już z tak dużych zasobów pamięci naszego systemu operacyjnego. Ponadto wczytywanie kolejnych map nie powinno być już tak nużące - będą je nam umilały pojawiające się w tym czasie zabawne historyjki (oczywiście dotyczące K&M) oraz porady dotyczące misji i samego edytora.

Program Lewina nie pozostaje oczywiście bez wad. Jedną z nich jest wraz z kolejnymi wersjami zwiększający się rozmiar pliku. Obecnie trzeba pobrać plik, który ma ok. 8 MB. Nowa wersja jest oczywiście dostępna w naszym dziale "download".
lucbach,
administrator knights.sztab.com

Awatar użytkownika
Crysis
Użytkownik Forum
Posty: 7
Rejestracja: 09 lis 2007, 22:52
Lokalizacja: Brodnica

Problem

Post autor: Crysis » 04 lip 2008, 20:33

Mam problem z edytorem misji, a mianowicie gdy włączę rar z edytorem to wyskoczy błąd o treści "D:\Documents and Settings\Adrianex\Pulpit\KaMEdit-0.6.zip: Unexpected end of archive" no i nie wiem o co w tym ALL chodzi
-Dysk twardy - 2 TB,SATA300 7200obr 32MB,
-grafika - GeForce 9600GT 512MB DDR3,
-procesor - Intel Core2 Quad Extreme QX9650 3,00 GHz,
-pamięci - 4 x 2048MB DDR2(8GB),
-Windows - Windows Vista Ultimate 32bit lub 64bit,
-Płyta główna - Shuttle FX38

Awatar użytkownika
radd91
Użytkownik Forum
Posty: 40
Rejestracja: 27 wrz 2007, 12:14
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: radd91 » 04 lip 2008, 20:42

też miałem ten problem ale ku mojemu zdziwieniu kiedy ściągnąłem ponownie ten edytor to wszystko jest OK! :shock: :D :D
radd91

Awatar użytkownika
Crysis
Użytkownik Forum
Posty: 7
Rejestracja: 09 lis 2007, 22:52
Lokalizacja: Brodnica

Post autor: Crysis » 04 lip 2008, 21:04

Zapomniałem napisać że pobierałem już to 6 razy i nadal to samo
-Dysk twardy - 2 TB,SATA300 7200obr 32MB,
-grafika - GeForce 9600GT 512MB DDR3,
-procesor - Intel Core2 Quad Extreme QX9650 3,00 GHz,
-pamięci - 4 x 2048MB DDR2(8GB),
-Windows - Windows Vista Ultimate 32bit lub 64bit,
-Płyta główna - Shuttle FX38

Awatar użytkownika
Lewin
Użytkownik Forum
Posty: 53
Rejestracja: 24 sty 2008, 03:47
Lokalizacja: Australijczyk
Kontakt:

Post autor: Lewin » 05 lip 2008, 03:19

English:
You say I have flaws? Any others than download size? I think 8MB is ok these days anyway. (unless you're on dial up, but I doubt that) I could make it smaller by removing the jokes/hints. (that makes it 2MB less, only 6MB)

@Crysis: Try downloading it from my site and use a different archiving program. (like winrar)

Sorry for writing in English, I hope people can read the translated text.

Google translated Polish:

Mówisz, że mam wad? Wszelkie inne niż rozmiar? Myślę, 8MB tych dni jest ok anyway. (chyba że masz na dial up, ale mam wątpliwości, że) mogę je pomniejszyć poprzez usunięcie żarty / podpowiedzi. (2MB, że czyni go mniej, tylko 6MB)

@ Crysis: Wypróbuj pobierając go z mojej strony i korzystania z różnych archiwizacji programu. (jak winrar)

Niestety na piśmie w Angielski, mam nadzieję, że ludzie mogli czytać tekst.

Lewin.

lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 1893
Rejestracja: 24 lip 2005, 18:03
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: lucbach » 05 lip 2008, 09:44

Hi Lewin! Everything is ok. I only wrote about 8MB to download - it's some kind of... hmm... warning ;)? Nobody has dial-up connection here, I think.

@Crysis: To jest błąd w pliku .rar. Wrzuciłem go jeszcze raz, spróbuj go teraz pobrać i uruchomić.
lucbach,
administrator knights.sztab.com

Awatar użytkownika
Crysis
Użytkownik Forum
Posty: 7
Rejestracja: 09 lis 2007, 22:52
Lokalizacja: Brodnica

Post autor: Crysis » 05 lip 2008, 11:25

@lucbach:Dzięx za ponowną wstawke teraz wsztstko chodzi jak powinno :D
-Dysk twardy - 2 TB,SATA300 7200obr 32MB,
-grafika - GeForce 9600GT 512MB DDR3,
-procesor - Intel Core2 Quad Extreme QX9650 3,00 GHz,
-pamięci - 4 x 2048MB DDR2(8GB),
-Windows - Windows Vista Ultimate 32bit lub 64bit,
-Płyta główna - Shuttle FX38

lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 1893
Rejestracja: 24 lip 2005, 18:03
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: lucbach » 05 lip 2008, 18:46

Super, bardzo się cieszę. Przy okazji dzięki za wskazanie błędu ;).
lucbach,
administrator knights.sztab.com

Awatar użytkownika
krzychu26
Użytkownik Forum
Posty: 548
Rejestracja: 28 lis 2007, 20:12
Lokalizacja: Rumia
Kontakt:

Post autor: krzychu26 » 17 lip 2008, 21:05

Lewin zna Polski?? Heh, chyba użył translatora. :P A tak poza tym ta wersja
chodzi 10x gorzej niż poprzednia, ładuje się masakrycznie długo, a jak już
odpali to łapie wiechy, zakładki przełączają się ze 40sek. Nie wiem dlaczego
czy tylko ja tak mam?
Obrazek

Obrazek

ODPOWIEDZ