Misja przegrana - dlaczego?

Wszystko o KaM Remake - opinie, znalezione bugi, propozycje, mapy...

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
lewar81
Użytkownik Forum

Misja przegrana - dlaczego?

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lewar81 »

Witam

Na wstępie chciałem się przywitać z gronem szelmów i oprawców z tego forum :)

Mam problem, gram w 4 misję Remake i jak już ładnie sie rozbuduję to nagle wyskakuje misja przegrana, czasem dzieje się to podczas ataku na obce wojska,

Czas który pokazuje to około 4h. Czy jest jakiś limit na bitwę ?

W misji 3 wywaliło mi przegraną po 3:35h. Proszę o porady co robić by nie wywalało przegranej mimo że nie tracę.
Vidin
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Vidin »

lewar w jaki sposób udało ci się zrobić 1 misje tej kampanii. Co trzeba zrobić by wygrać ?? Po pokonaniu wrogiego wojska nic się dalej nie dzieje. wiesz może jak przejść ta misje. dzięki za pomoc
lewar81
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

zerknij tutaj, zrobiłem jak koleś pokazał i poszło, mnie wkurza że 3:45h mija i wywala mi misja przegrana mimo że praktycznie wygrałem ! zostało mi kilka budynków
https://www.youtube.com/watch?v=OTjqJfgZhVM
lewar81
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

już wiem co było przyczyną że przegrywałem, nie można niszczyć wrogowi szkół i spichrzy bo od razu wywala przegraną, trzeba zniszczyć wszystkie budynki militarne, i tu uwaga stadnina to też budynek militarny :)
Awatar użytkownika
Tiank
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Tiank »

Dokładnie tak jest :). Dobrze by było, jakbyś na drugi raz napisał o jaką kampanię Ci chodzi (bo to jest mowa o The Peasants Rebelion), żeby łatwiej było Ci pomóc. Tak to się zastanawiałem czy to właśnie tę kampanię miałeś na myśli :). Dobrze, że problem rozwiązany.
Odpowiedz