Grę dalej mam na dysku tylko nie wiem jak zrobić by dograć remake a z godzinami tez nie wiadomo mogę wrócić z roboty i zastać zajętego kompa. Dziś jeszcze na 2 zmianę idę a od pon na pierwszą i potem znowu druga.
Kurde ostatnio w rts grałem 20 marca a zamiast piechurami pędziłem czołgami z działkiem gatling i 2x lufa 140mm.
Limit to 16 drużyn, chyba że znajdziemy łącznie 20 lub 24 drużyny, wtedy limit będzie iść w górę. Drużyny poza limitem będą wchodzić z listy rezerwowych, jeśli któryś z innych teamów oleje sprawę.
Ja się tylko zapytam kiedy on ruszy? bo w tym tygodniu robię sobie długi weekend od czwartku do niedzieli i mógłbym się wtedy pobawić a-10 znaczy kusznikami.
Takie pytanie offtopowe do kurzela. Jak właściwie wymawiać Twoje "imię"? "rz" jak w wyrazie "kurzy" czy jak w wyrazie "marznąć"? Od zawsze tym sobie zaprzątałem głowę kiedy czytałem Twoje wpisy
The Viking pisze:Takie pytanie offtopowe do kurzela. Jak właściwie wymawiać Twoje "imię"? "rz" jak w wyrazie "kurzy" czy jak w wyrazie "marznąć"? Od zawsze tym sobie zaprzątałem głowę kiedy czytałem Twoje wpisy
Jak się na niego rozłościsz to mów do niego "wkurzel"