Pomysły
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- janosiczek
- Użytkownik Forum
W lobby gry: dać opcje dołączenia do rozgrywki gdy jakiś grający gracz opuścił grę.
W statystykach gry na koniec bitwy: dodać informacje kto był w jakiej drużynie.
////////////////////////
In game lobby: give options to join the game when a player left the game playing.
The statistics of the game at the end of the battle: add information who was in what team.
W statystykach gry na koniec bitwy: dodać informacje kto był w jakiej drużynie.
////////////////////////
In game lobby: give options to join the game when a player left the game playing.
The statistics of the game at the end of the battle: add information who was in what team.
- ChrisEggII
- Użytkownik Forum
- Ciemnozielony
- Użytkownik Forum
No, w sumie ja buduję w każdym możliwym wejściu dla wroga wieżowe pole minowe. Więc, jeśli mam, załóżmy, 3 wejścia do mojej bazy, o szerokości 8 pól każde, to robię mniej więcej 5, ze wskazaniem na 7, wież na jedno wejście. Ja tylko chcę mieć spokój podczas rozbudowy, a taka ilość wież mi na to pozwala.
Czy jeśli poruszając się z prędkością dźwięku osiągniesz pułap prędkości światła dwukrotnie załamując tym czasoprzestrzeń, to czy będzie miał dwa pierwiastki z trzech ziemniaków więcej niż suma sedesów w domu Billa Gates'a?
d(._.)b
d(._.)b
Popieram w 100%. Są takie mapy gdzie wejścia do miasta są tylko dwa i to bardzo wąskie przez co wystarczy po pięć wież na każde i gra przedłuża się o trzy godziny i staje się niesamowicie nudna. Wiadomo każda mapa jest inna i co za tym idzie zapotrzebowanie na wieże się zmienia. Dlatego też można by wprowadzić opcję aby w lobby wybierać limit wież analogicznie jak to ma miejsce przy ustawianiu czasu pokoju. Naprawdę ludzie potrafią nawalić 20 wież naraz, spotkałem się z czymś takim nie raz.Boris pisze:W taki sposób że np jeden graczy by mógł wybudować 20 wież i tyle . A nie ze ktoś wali wież na pół mapy i graj z takim
- ChrisEggII
- Użytkownik Forum
- Lewin
- Użytkownik Forum
- Kontakt:
I don't think towers should be limited. With some archers you can always break through them. Or militia. 50 axes and 50 recruits and you can use all the rocks in 10 towers or more. If they are a problem for you, then you are using the wrong tactics 
=================================
Moim zdaniem nie powinno być ograniczeń w budowaniu wież. Kilku łuczników wystarczy, żeby się przez nie przebić. Lub żołdaków - 50 toporów i rekrutów wystarczy, żeby wróg pozbył się zapasów kamieni z 10 lub większej liczby wież. Musisz mieć złą taktykę, jeśli są one dla Ciebie problemem
Corrected the translation a bit, as Google dislikes negations.
//kuba11100
=================================
Moim zdaniem nie powinno być ograniczeń w budowaniu wież. Kilku łuczników wystarczy, żeby się przez nie przebić. Lub żołdaków - 50 toporów i rekrutów wystarczy, żeby wróg pozbył się zapasów kamieni z 10 lub większej liczby wież. Musisz mieć złą taktykę, jeśli są one dla Ciebie problemem
Corrected the translation a bit, as Google dislikes negations.
//kuba11100