Lista dobrych graczy i noobów
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- ChrisEggII
- Użytkownik Forum
Uhuhu, mocne twe są słowa Dammulu. Czy przemyślałeś to 5 razy przed wysłaniem takiej prośby? Dowody na poparcie swoich oskarżeń powinieneś opublikować tu, na forum, aby każdy z użytkowników mógł wypowiedzieć się na ten temat. Z tego co słyszałem mogę dojść do wniosku, że zachowanie naszego administratora jest nieodpowiednie, jednakże daleki jestem od nazwania go noobem.
- ChrisEggII
- Użytkownik Forum
Owszem widziałem na twitchach(czy jak to się pisze) Kuby i Damiana jak Khel burzył swoje budynki i wychodził z gry. Nie powiem takie zachowanie jest karygodne, ale grałem z nim dwie gry: wtedy bronił się do ostatniego żołnierza i budynku. Nie zmienia to jednak faktu, że tak ważna postać na naszym forum, jak vice-administrator nie powinna robić takich rzeczy w grze.
- ChrisEggII
- Użytkownik Forum
OK, to co robił, było po prostu chamskie i nie wypada robić tego drugiemu graczowi, bo to zwyczajne marnowanie jego czasu. Podczas jednej z walk Dammul dał jemu 10 minut na rozbudowę. Ten jednak stwierdził, że zamiast odbudować warownię (którą soją drogą rozwalił przedwcześnie), lepiej nawalić pól uprawnych, jakby to stanowiło lepszą linię obrony. Normalnie genialne! Tego typu taktykę można spokojnie przyrównać do wychodzenia sobie z gry w czasie pokoju, a nawet jest to gorsze, bo zajmuje to więcej czasu, przy jednoczesnym braku zabawy.
Ale pomimo tego jest taki problem, że "wszystko co nie jest zakazane, jest dozwolone". Nie złamał tym niestety żadnych zasad gry, bo takowe nie zostały ustalone.Czy powinien być ukarany? Na ten temat koniecznie powinni się wypowiedzieć pozostałe osoby z nim grające. Czy powinien być mu odebrany status experta? Dla mnie sumie to wszystko jedno. Dla mnie to i tak tylko umowna ranga dla tych, którym się chciało napisać taktykę do konkursu.
Ale pomimo tego jest taki problem, że "wszystko co nie jest zakazane, jest dozwolone". Nie złamał tym niestety żadnych zasad gry, bo takowe nie zostały ustalone.Czy powinien być ukarany? Na ten temat koniecznie powinni się wypowiedzieć pozostałe osoby z nim grające. Czy powinien być mu odebrany status experta? Dla mnie sumie to wszystko jedno. Dla mnie to i tak tylko umowna ranga dla tych, którym się chciało napisać taktykę do konkursu.