Mam pytanie, czy będzie też wersja po polsku, bo na razie jest tylko w językach:
USA
Australia
Germany
i drugie pytanie: jesteście zwolennikami przyspieszonego grania?
Zauważyłem, że mało kto ogarnia podstawową wersję a co dopiero z przyspieszeniem, to jak "szybkie szachy"
rom pisze:Mam pytanie, czy będzie też wersja po polsku, bo na razie jest tylko w językach:
USA
Australia
Germany
i drugie pytanie: jesteście zwolennikami przyspieszonego grania?
Zauważyłem, że mało kto ogarnia podstawową wersję a co dopiero z przyspieszeniem, to jak "szybkie szachy"
... nie chcesz, nie graj to jest tylko opcja...
Jeżeli dom jest pewną sytuacją, to oglądając go z różnych stron wyglądałby inaczej.
Widzę że poziom spostrzegawczości na poziomie podstawówki. Do czego ta Polska zmierza... To nie są opcje języków tylko mirrory, czyli skąd konkretnie to pobierasz. Wszystko jest tą samą grą. Potem już tylko wbijasz w opcje gry a tam masz ze trzydzieści różnych języków. Powodzenia, może po moim wyjaśnieniu dasz jednak radę, jeśli wytężysz mózgownicę do prawieże niemożliwości
The Viking pisze:Widzę że poziom spostrzegawczości na poziomie podstawówki. Do czego ta Polska zmierza... To nie są opcje języków tylko mirrory, czyli skąd konkretnie to pobierasz. Wszystko jest tą samą grą. Potem już tylko wbijasz w opcje gry a tam masz ze trzydzieści różnych języków. Powodzenia, może po moim wyjaśnieniu dasz jednak radę, jeśli wytężysz mózgownicę do prawieże niemożliwości