Domek albo P w remake?

Wszystko o KaM Remake - opinie, znalezione bugi, propozycje, mapy...

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

kurzel131
Użytkownik Forum
Posty: 393
Rejestracja: 12 kwie 2009, 18:08
Kontakt:

Domek albo P w remake?

Post autor: kurzel131 »

Działa to może ? bo miałem usuwaną grę a trochę szkoda czasu na ponowne przechodzenie

//ofkors nie w muti bo tam to tylko botami można zwojować
The Viking
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 774
Rejestracja: 29 maja 2012, 20:26
Lokalizacja: Gdańsk

Post autor: The Viking »

Może po prostu spróbuj? Wklepanie jednego to 5 sekund :|
Awatar użytkownika
Sir Feliks
Użytkownik Forum
Posty: 739
Rejestracja: 03 sie 2009, 02:43
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Post autor: Sir Feliks »

Znam lepszy sposób:
Pobierz Cheat Engine

Śledzi wartości w grze. Warto posługiwać się takimi, co są w danej chwili niepowtarzalne.
http://senrix.pl/ - wkrótce się odrodzi
Biorę się za pisanie książki. Pytajcie, a dam poczytać.
Kampanię "Bitwa o Afirnatil" >kiedyś< zrobię.
http://www.knights.sztab.com/forum/viewtopic.php?t=2067
kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 »

"Domek" działa.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji
Awatar użytkownika
Edward Arald IV
Użytkownik Forum
Posty: 197
Rejestracja: 22 lut 2013, 14:07
Lokalizacja: Polska

Post autor: Edward Arald IV »

a o co chodzi, bo ja niezorientowany jestem?
Awatar użytkownika
Sir Feliks
Użytkownik Forum
Posty: 739
Rejestracja: 03 sie 2009, 02:43
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Post autor: Sir Feliks »

Kody, oszustwa, cheating.
Obrazek
Obrazek
http://senrix.pl/ - wkrótce się odrodzi
Biorę się za pisanie książki. Pytajcie, a dam poczytać.
Kampanię "Bitwa o Afirnatil" >kiedyś< zrobię.
http://www.knights.sztab.com/forum/viewtopic.php?t=2067
Awatar użytkownika
It.
Użytkownik Forum
Posty: 38
Rejestracja: 19 wrz 2013, 01:49
Lokalizacja: Poznań (Winogrady)/Pn-Okolice

Post autor: It. »

HNE-F jeszcze podwyższa ew. wartości gry ale łatwiejszy jest domek =)
Awatar użytkownika
Edward Arald IV
Użytkownik Forum
Posty: 197
Rejestracja: 22 lut 2013, 14:07
Lokalizacja: Polska

Post autor: Edward Arald IV »

a kody...
to trzeba
tak było
od razu,
tobym
zrozumiał
Awatar użytkownika
It.
Użytkownik Forum
Posty: 38
Rejestracja: 19 wrz 2013, 01:49
Lokalizacja: Poznań (Winogrady)/Pn-Okolice

Post autor: It. »

Edward IV pisze:a kody...
to trzeba
tak było
od razu,
tobym
zrozumiał
Aha. Oh god...why.. :smiesne:
kurzel131
Użytkownik Forum
Posty: 393
Rejestracja: 12 kwie 2009, 18:08
Kontakt:

Post autor: kurzel131 »

Przepraszam, ale prawdopodobnie z powodu malware networm win32 kido, a nie miałem neta dostawca był bezradny.

Tak domek działa, ale nie wiem, kto pierwszy ja czy kuba się zorientował, została jedynie zmieniona instrukcja warunkowa i pod wiadrem ze śledziami jest przegrana zamiast surki.

A tak wgl macie soundtrack z sr3 te wszystkie utwory, bo było kilka fajnych. A wgl trochę się wkurzyłem na te 5 misje liczyłem, że będzie normalnie, że gość robi żołdaków, nic ogarnę kompa, sprawy na necie to dalej będę szturmował.

Zabezpieczcie się przed tym syfem, bo nie wiem czy każdy ogarnia rejestr windowsa, by zmienić ew stworzyć dobry klucz.
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2013, 10:26 przez kurzel131, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ