Czy mod zmieniający wygląd wież działa na remaku??

Wszystko o KaM Remake - opinie, znalezione bugi, propozycje, mapy...

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
KubaKam
Użytkownik Forum
Posty: 4
Rejestracja: 29 paź 2014, 19:15
Lokalizacja: Śląsk

Czy mod zmieniający wygląd wież działa n

Post autor: KubaKam » 29 sie 2015, 21:55

Chciałbym się dowiedzieć czy działa na remaku i jak go zainstalować??Thx za odpowiedzi.

The Viking
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 774
Rejestracja: 29 maja 2012, 20:26
Lokalizacja: Gdańsk

Post autor: The Viking » 30 sie 2015, 15:57

Nie, mod ów dotyczy wyłącznie oryginalnej gry. Remake został napisany od zera w zupełnie innych językach, zatem jeśli już chciałbyś coś zmieniać to ręcznie (nie, nie wiem jak :P ). Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
KubaKam
Użytkownik Forum
Posty: 4
Rejestracja: 29 paź 2014, 19:15
Lokalizacja: Śląsk

Post autor: KubaKam » 30 sie 2015, 17:19

Dzięki za odpowiedź :) Szkoda że mod nie działa.

Zablokowany