Kam Remake Beta 8000+ (Ratusz)

Wszystko o KaM Remake - opinie, znalezione bugi, propozycje, mapy...

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Tomixx
Użytkownik Forum
Posty: 30
Rejestracja: 15 wrz 2012, 02:03

Kam Remake Beta 8000+ (Ratusz)

Post autor: Tomixx »

Witam powstała beta wersja kama do testowania.
Dodatki to Ratusz,sadzenie drzew w wybranym miejscu i pare drobnych zmian
Wiecej informacji + pobranie tej wersji beta znajdziecie na teamspeaku remake.

kamts.eu adres teamspeak
The Viking
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 775
Rejestracja: 29 maja 2012, 20:26
Lokalizacja: Gdańsk

Post autor: The Viking »

Cooooo???? To jeszcze coś robią? :D
Wiking,
administrator forum knights.sztab.com
Awatar użytkownika
Diego
Użytkownik Forum
Posty: 105
Rejestracja: 20 lip 2007, 12:25
Lokalizacja: Poznań/Konin

Post autor: Diego »

Taa, jakiś ziomek (niejaki Rex) dorwał się do kodu (oczywiście jest openSource) autorów Remake i jeszcze bardziej ulepsza :D
+ jakieś tam drobnostki dodaje. Między innymi można będzie grać w Multi w więcej graczy :)
smile ; )
The Viking
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 775
Rejestracja: 29 maja 2012, 20:26
Lokalizacja: Gdańsk

Post autor: The Viking »

6v6 by się przydało ;)
Wiking,
administrator forum knights.sztab.com
Tomixx
Użytkownik Forum
Posty: 30
Rejestracja: 15 wrz 2012, 02:03

Post autor: Tomixx »

jest 6v6 w becie :)
The Viking
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 775
Rejestracja: 29 maja 2012, 20:26
Lokalizacja: Gdańsk

Post autor: The Viking »

Taaak? To aż chyba się przekonam do powrotu ;)
Wiking,
administrator forum knights.sztab.com
Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Posty: 784
Rejestracja: 02 mar 2009, 12:51
Lokalizacja: Lubin
Kontakt:

Post autor: Joker »

Czemu download dajecie tylko na ts? :P
Nie łatwiej byłoby wkleić link też tutaj ? :D
Awatar użytkownika
SzachyPL
Użytkownik Forum
Posty: 3
Rejestracja: 12 gru 2017, 21:13

Post autor: SzachyPL »

Poczekam na pełną wersję, bardzo wyczekuję ratusza 8-)
6 vs. 6? Ciekawy pomysł, ale wymaga nowych map, a sadzenie drzew w określonym miejscu? Jestem do tego sceptycznie nastawiony ale zobaczym ;P
Awatar użytkownika
ChrisEggII
Użytkownik Forum
Posty: 453
Rejestracja: 30 lip 2010, 14:57
Lokalizacja: Hajnówka/Białystok

Post autor: ChrisEggII »

Download jest też dostępny na kanale Discord.
https://discord.gg/mMFfNuS
Obrazek
Awatar użytkownika
Sir Feliks
Użytkownik Forum
Posty: 739
Rejestracja: 03 sie 2009, 02:43
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Post autor: Sir Feliks »

Jest parę ciekawostek, np. "tylko sadź" przy drwalu.
Jednak irytuje mnie z lekka olewanie Machin. Można by dodać opcję by móc w lobby wyłączyć maszyny.
http://senrix.pl/ - wkrótce się odrodzi
Biorę się za pisanie książki. Pytajcie, a dam poczytać.
Kampanię "Bitwa o Afirnatil" >kiedyś< zrobię.
http://www.knights.sztab.com/forum/viewtopic.php?t=2067
ODPOWIEDZ