Miasta - jak najwięcej zawijasów na drogach. Budynki nie mogą tworzyć szachownicy (to nie Londyn), najlepiej niech stoją na różnych wysokościach, a nie wzdłuż jednej drogi. Poodgapiaj z oryginalnych misji, albo z moich misji (ponoć miasta robię ładne).
Co do lasów, to tu sprawa jest trochę trudniejsza - ale przede wszystkim różnicuj różne drzewa ze sobą. Ale nigdy nie mieszaj drzew liściastych z iglakami, chyba, że to rzeczywiście będzie ładnie wyglądało (mi nigdy nie wyszło). I nie zapomnij o fałdowaniu terenu i "upiększaczach". W środku lasu stawiaj drzewa gęsto, na skraju - luźniej.
Dużo o lasach znajdziesz w temacie z moimi misjami, w postach DeBe.
Aha, i nie jestem baaaaardzo wymagający, tylko wskazuję, co powinieneś poprawić. Mi na tym, żebyś robił te misje lepszymi naprawdę nie tak bardzo zależy. Mimo to jednak chcę pomóc. W końcu kiedyś być może będziesz miał ochotę napisać coś o moich misjach, jak już kampanię skończę. A nawet jeśli nie, to być może napiszesz w zamian za porady (o ile moje porady są użyteczne). Na tym to polega - wzajemne wsparcie, coś za coś. Choć oczywiście można też pomóc bezinteresownie (tu moje podziękowania dla DeBe i kilku innych osób).
Także jesteś na dobrej drodze. Teraz głównie skup się na miastach, poćwicz je. To największa bolączka. I fałduj teren, a już mapki będą niezłe, dość miłe dla oka
Powodzenia!