[Nowe misje] ElDamiano

Miejsce dla tematów o misjach, które z różnych powodów nie są już dostępne do pobrania.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
ElDamiano
Użytkownik Forum
Posty: 74
Rejestracja: 06 lis 2007, 17:33
Lokalizacja: Lipno

Post autor: ElDamiano » 11 lis 2007, 14:55

eks pisze:Popracuj dłużej nad mapą a nie jakieś byle jakie dajesz.Zrób jedną misje na tydzień też dobrze będzie.
Ok. Dopracuje tą 2 misje... :usmiech: Dzięx za rade... :||:

Awatar użytkownika
ElDamiano
Użytkownik Forum
Posty: 74
Rejestracja: 06 lis 2007, 17:33
Lokalizacja: Lipno

Post autor: ElDamiano » 13 lis 2007, 14:58

MISJA 2 DOSTĘPNA NA STRONIE GŁÓWNEJ!!

Awatar użytkownika
Cav
Użytkownik Forum
Posty: 1262
Rejestracja: 02 wrz 2007, 20:03
Lokalizacja: skontnikont
Kontakt:

Post autor: Cav » 13 lis 2007, 15:10

Mapa beznadziejna (sądząc po screenach), ale kolorek fajny ;)
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!

Awatar użytkownika
ElDamiano
Użytkownik Forum
Posty: 74
Rejestracja: 06 lis 2007, 17:33
Lokalizacja: Lipno

Post autor: ElDamiano » 13 lis 2007, 15:16

Cav pisze:Mapa beznadziejna (sądząc po screenach), ale kolorek fajny ;)
Wiem na początek tak wygląda. Ale sam zobaczysz jaka jest :cyklop:

Awatar użytkownika
Cav
Użytkownik Forum
Posty: 1262
Rejestracja: 02 wrz 2007, 20:03
Lokalizacja: skontnikont
Kontakt:

Post autor: Cav » 13 lis 2007, 15:18

Nie zobacze, bo nie ściągne. Przypuszczam, że jeśli ten kawałek mapy tak wygląda, to reszta jest na takim samym poziomie
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!

Awatar użytkownika
ElDamiano
Użytkownik Forum
Posty: 74
Rejestracja: 06 lis 2007, 17:33
Lokalizacja: Lipno

Post autor: ElDamiano » 13 lis 2007, 15:27

Cav pisze:Nie zobacze, bo nie ściągne. Przypuszczam, że jeśli ten kawałek mapy tak wygląda, to reszta jest na takim samym poziomie
Mylisz się... ale jak tam sobie chcesz.

Awatar użytkownika
Dexor
Użytkownik Forum
Posty: 1051
Rejestracja: 01 wrz 2007, 14:05
Lokalizacja: ....Radom....
Kontakt:

Post autor: Dexor » 13 lis 2007, 15:39

Nieprawda, mapa wygląda bardzo ładnie :wink:

@ Cav - Ale ty Cavie jesteś chamski, sam lepszej misji 1 nie zrobiłeś, a krytykujesz innych. Nie ściągasz misji, bo na screenie wyglądają źle, a poza tym chciałbyś pysznić się tylko swoimi. Doceń ludzi którzy te misje tworzą, a nie się czepiasz. Więc nie bądź chamski dla innych po piszesz takie komentarze że porzygać się można. W razie czego sorka za ostre słowa :!:

Cav pisze:Mapa beznadziejna (sądząc po screenach)
Cav pisze:Nie zobacze, bo nie ściągne. Przypuszczam, że jeśli ten kawałek mapy tak wygląda, to reszta jest na takim samym poziomie

//Sorki ElDamiano, że tutaj, ale Cav mnie uruchomił :P
//Daniel_15

Awatar użytkownika
ElDamiano
Użytkownik Forum
Posty: 74
Rejestracja: 06 lis 2007, 17:33
Lokalizacja: Lipno

Post autor: ElDamiano » 13 lis 2007, 15:48

Dzięki Daniel_15 :) Przynajmniej ktoś w mojej obronie :niedowiarek:
Misja 3 w toku. Powiem tyle że będzie taktyczna. A następna będzie mieć bardzo duuuuuża mape. Więc minimum około 2 tygodni misja 4 zajmnie.

Awatar użytkownika
Cav
Użytkownik Forum
Posty: 1262
Rejestracja: 02 wrz 2007, 20:03
Lokalizacja: skontnikont
Kontakt:

Post autor: Cav » 13 lis 2007, 15:49

Nie wiem, co w niej widzisz ładnego, może to dlatego, że robisz podobne ;). Wystarczy spojrzeć na góry, czy węgiel, to nie można powiedzieć, że mapa jest ładna :roll: Teren nawet całkiem niezły, ale też nie można mówić, że jest bardzo ładny :roll:

PS. Może bym ściągnął, ale mapa jest jako kampania TSK, a ja akurat tworze 2 misje, też jako kampanie TSK, no i nie moge mieć 2 misji, tak samo nazwanych

//Edit: Ściągnąłem, ale zamiast Twojej misji jest misja 15 TSK :?
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!

Awatar użytkownika
ElDamiano
Użytkownik Forum
Posty: 74
Rejestracja: 06 lis 2007, 17:33
Lokalizacja: Lipno

Post autor: ElDamiano » 13 lis 2007, 16:02

Cav pisze:Ściągnąłem, ale zamiast Twojej misji jest misja 15 TSK :?

LOL? Sprawdziłem i u mnie jest OK. Tak jak na screenach... OMG
Ostatnio zmieniony 13 lis 2007, 16:39 przez ElDamiano, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ