[Nowe misje] ElDamiano

Miejsce dla tematów o misjach, które z różnych powodów nie są już dostępne do pobrania.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Cav
Użytkownik Forum
Posty: 1262
Rejestracja: 02 wrz 2007, 20:03
Lokalizacja: skontnikont
Kontakt:

Post autor: Cav » 13 lis 2007, 16:05

Znaczy mapa jest z misji 15 TSK, a skrypty są Twoje :?

//Edit: Zmieniłem w skryptach, żeby była Twoja mapa, a nie tamta, to misja przestała w ogóle działać :/
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!

Awatar użytkownika
Dexor
Użytkownik Forum
Posty: 1051
Rejestracja: 01 wrz 2007, 14:05
Lokalizacja: ....Radom....
Kontakt:

Post autor: Dexor » 13 lis 2007, 16:10

Cav pisze:Nie wiem, co w niej widzisz ładnego, może to dlatego, że robisz podobne ;). Wystarczy spojrzeć na góry, czy węgiel, to nie można powiedzieć, że mapa jest ładna :roll: Teren nawet całkiem niezły, ale też nie można mówić, że jest bardzo ładny :roll:
No już bez przesady, nie walczmy na słówka. Jak chcesz to sobie porównuj na serio, a nie myślach i dojdź do wniosku. Dobra koniec tego off-topa :x

Do węgla też się przyczepiam! Do gór na razie nic nie mam. Na ogół mapa fajna. Zaraz ściągnę i dam pełny komentarz.

Awatar użytkownika
Cav
Użytkownik Forum
Posty: 1262
Rejestracja: 02 wrz 2007, 20:03
Lokalizacja: skontnikont
Kontakt:

Post autor: Cav » 13 lis 2007, 16:12

Nie dość, że nie działa, to przez Twoją misje straciłem moją, która jest w trakcie tworzenia :evil: :evil: :evil: :cry:
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!

Awatar użytkownika
Dexor
Użytkownik Forum
Posty: 1051
Rejestracja: 01 wrz 2007, 14:05
Lokalizacja: ....Radom....
Kontakt:

Post autor: Dexor » 13 lis 2007, 16:19

To weź przywracanie systemu :wink: ElDamiano błąd w skrypcie ! !SET_MAP "data\mission\sMaps\save15.map"
zamiast 15 powinno być 02 !

Awatar użytkownika
Cav
Użytkownik Forum
Posty: 1262
Rejestracja: 02 wrz 2007, 20:03
Lokalizacja: skontnikont
Kontakt:

Post autor: Cav » 13 lis 2007, 16:22

Właśnie to co Daniel napisał, że jest !SET_MAP "data\mission\sMaps\save15.map". Ja zmieniłem na 02 i misja przestała działać.


PS. Jakie przywracanie systemu?
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!

Awatar użytkownika
Dexor
Użytkownik Forum
Posty: 1051
Rejestracja: 01 wrz 2007, 14:05
Lokalizacja: ....Radom....
Kontakt:

Post autor: Dexor » 13 lis 2007, 16:24

Poza tym misja nie chce się włączyć :cry: Jestem rozczarowany.

@Cav :Nie masz takiej opcji na XP? Przywraca stan komputera na dany dzień.

Awatar użytkownika
Cav
Użytkownik Forum
Posty: 1262
Rejestracja: 02 wrz 2007, 20:03
Lokalizacja: skontnikont
Kontakt:

Post autor: Cav » 13 lis 2007, 16:25

Nie wiem, czy mam, bo nie wiem, gdzie to jest. Sorry za OT
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!

Awatar użytkownika
ElDamiano
Użytkownik Forum
Posty: 74
Rejestracja: 06 lis 2007, 17:33
Lokalizacja: Lipno

Post autor: ElDamiano » 13 lis 2007, 18:17

Cav pisze:Nie wiem, czy mam, bo nie wiem, gdzie to jest. Sorry za OT
Zaraz to zmienie. Chwilka.. dam nowy link.


EDIT// W skryptach wszystko jest ok. Nie ma błędów. Co jest?
Ani w 1 ani 2 drugiej po ściągnieciu z rapida nie ma błędów. Wszystko jest ok. Coś jest nie tak ale nie wiem co :evil:

EDIT2// Dałem nowy link i nowe pliki z mojej gry. Zobaczcie teraz! Dajcie
szybko znać! Czy już jest ok?
http://rapidshare.com/files/69469651/Mi ... lonies.rar

Awatar użytkownika
Dexor
Użytkownik Forum
Posty: 1051
Rejestracja: 01 wrz 2007, 14:05
Lokalizacja: ....Radom....
Kontakt:

Post autor: Dexor » 13 lis 2007, 19:12

Nie, misja się nie włącza :o

Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum
Posty: 1010
Rejestracja: 27 cze 2007, 22:37
Lokalizacja: z chipsów Lays

Post autor: DeBe » 13 lis 2007, 19:41

Misja wydaje się niezła ze screenów. Co prawda góry są straszne, ale fałdowanie terenu nie takie najgorsze. No i ten węgiel brzydki niestety. Ale ogólnie to chyba całkiem fajna misja.

ODPOWIEDZ