[Nowe misje] ElDamiano

Miejsce dla tematów o misjach, które z różnych powodów nie są już dostępne do pobrania.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Cav
Użytkownik Forum
Posty: 1262
Rejestracja: 02 wrz 2007, 20:03
Lokalizacja: skontnikont
Kontakt:

Post autor: Cav » 13 lis 2007, 19:48

DeBe, gdzie Ty tam widzisz fałdowanie terenu? Dla mnie to teren jest płaski, nie licząc gór
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!

Awatar użytkownika
Dexor
Użytkownik Forum
Posty: 1051
Rejestracja: 01 wrz 2007, 14:05
Lokalizacja: ....Radom....
Kontakt:

Post autor: Dexor » 13 lis 2007, 19:50

To ściągnij i owórz w edytorze a zobaczysz. Jak tam ElDamiano rozwiązujesz ten problem ??

Awatar użytkownika
Cav
Użytkownik Forum
Posty: 1262
Rejestracja: 02 wrz 2007, 20:03
Lokalizacja: skontnikont
Kontakt:

Post autor: Cav » 13 lis 2007, 19:55

Otworzyłem i poza górami i urwiskami, to praktycznie mapa jest płaska :roll:
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!

Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum
Posty: 1010
Rejestracja: 27 cze 2007, 22:37
Lokalizacja: z chipsów Lays

Post autor: DeBe » 13 lis 2007, 19:57

No fakt...tam trochę w tej pierwszej misji są fałdowania. W drugiej nie za bardzo, ale nie jest taka najgorsza. Jakby jeszcze trochę nad nią popracować to by niezła była.

Awatar użytkownika
ElDamiano
Użytkownik Forum
Posty: 74
Rejestracja: 06 lis 2007, 17:33
Lokalizacja: Lipno

Post autor: ElDamiano » 14 lis 2007, 16:36

Wszystko jest ok misja u mnie sie włącza :galy: 1 jak i 2 misja.

Awatar użytkownika
Dexor
Użytkownik Forum
Posty: 1051
Rejestracja: 01 wrz 2007, 14:05
Lokalizacja: ....Radom....
Kontakt:

Post autor: Dexor » 14 lis 2007, 16:53

To ja nie wiem, dla ciebie się włącza a dla mnie nie :!: Może złe pliki podałeś, bo jak jest mapa 14, czy któraś to na górze są przeciwnicy zieloni, a w twojej mapie my jesteśmy na górze, więc jak to jest, i nie ściemniaj, że jest wszystko ok.

Awatar użytkownika
eks
Użytkownik Forum
Posty: 105
Rejestracja: 05 kwie 2007, 18:42

Post autor: eks » 14 lis 2007, 18:38

Moze chłopak kierunków nie zna?A tak na serio to sprawdź to lepiej.Bo mi też nie dziala.

//Już mówiliśmy na temat spacji przed pierwszym wyrazem w zdaniu. :)
//Khelben

Awatar użytkownika
ElDamiano
Użytkownik Forum
Posty: 74
Rejestracja: 06 lis 2007, 17:33
Lokalizacja: Lipno

Post autor: ElDamiano » 14 lis 2007, 20:20

Daniel_15 pisze:To ja nie wiem, dla ciebie się włącza a dla mnie nie :!: Może złe pliki podałeś, bo jak jest mapa 14, czy któraś to na górze są przeciwnicy zieloni, a w twojej mapie my jesteśmy na górze, więc jak to jest, i nie ściemniaj, że jest wszystko ok.
Jak boga kocham!! Wszystko oglądnołem!! Mape jak i skrypty!! Usunolem do kosza te z gry i włożyłem moje!! I chodzi!! Jak marzenie. Nie wiem co jest winą!! Kurde cały dzień spędziłem nad tym i nie wiem co może być nie tak!! Mam nadzieje że macie SR2 ? Bo jak tak i wam nie działa to ja już nie wiem!! :||: Może jakieś rady?

Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Posty: 1161
Rejestracja: 14 mar 2007, 18:08
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Kamyk » 14 lis 2007, 20:38

Pierwsza misja mi działa ;). Bardzo fajna taktyka tylko szkoda, że tamten wróg nie miał strzelców. Ale skoro to była pierwsza misja w kampanii to mogło być i bez strzelców ;)
Oby tak dalej!
Daję 8+/10(małe błędy w mapce. Np. to drzewo spadające jakby je drwal uciął i sobie ciągle spadało :smiesne: )

Awatar użytkownika
ElDamiano
Użytkownik Forum
Posty: 74
Rejestracja: 06 lis 2007, 17:33
Lokalizacja: Lipno

Post autor: ElDamiano » 14 lis 2007, 20:41

Kamyk pisze:Pierwsza misja mi działa ;). Bardzo fajna taktyka tylko szkoda, że tamten wróg nie miał strzelców. Ale skoro to była pierwsza misja w kampanii to mogło być i bez strzelców ;)
Oby tak dalej!
Daję 8+/10(małe błędy w mapce. Np. to drzewo spadające jakby je drwal uciął i sobie ciągle spadało :smiesne: )
No wkońcu coś dobrego... a co z drugą misją? Chodzi u Ciebie?

ODPOWIEDZ