[nowe misje] Gadzislaw

Miejsce dla tematów o misjach, które z różnych powodów nie są już dostępne do pobrania.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 1893
Rejestracja: 24 lip 2005, 18:03
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: lucbach » 14 maja 2008, 23:44

DeBe, aleś się rozpasał! To, że Gadzisław teraz czegoś nie poprawił, to nie znaczy, że w przyszłości tego nie zrobi! Po co Go aż tak od razu pogrzebujesz...?

Gadzisławie, każdy kiedyś zaczynał i w ogóle się nie zrażaj. Ważne, że masz dystans do tego co robisz i ciągle chcesz, żeby było lepiej.
lucbach,
administrator knights.sztab.com

Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum
Posty: 1010
Rejestracja: 27 cze 2007, 22:37
Lokalizacja: z chipsów Lays

Post autor: DeBe » 15 maja 2008, 16:00

A czy ja tu kogoś pogrzebuję? Phi...wydaje mi się, że nie. Napisałem mu jedynie to co jest jeszcze do poprawienia...nie moja wina, że nie wyciągnął żadnych wniosków z pierwszej oceny. Będzie poprawiał jedną misję kilkanaście razy, a to można zrobić raz, a porządnie. Teraz od niego zależy czy skorzysta z tych wskazówek i zrobi wreszcie coś porządnego, czy znowu będziemy musieli oglądać niedopracowaną misję i czytać zapewniania, że w następnej wersji poprawi błędy. A poza tym ja już napisałem, że będę wystawiał surowe, ale za to prawdziwe oceny...i nie zamierzam tego zmieniać .

Więc Gadzisławie, jak już masz poprawiać misję to przynajmniej zasadź te durne kwiatki i powrzucaj tu i tam badyle...bo jak tego brakuje to wiadomo, że Ci się nie chciało, a jak jest (nawet źle) to już widać, że się starałeś.

lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 1893
Rejestracja: 24 lip 2005, 18:03
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: lucbach » 15 maja 2008, 16:14

Akurat za to, że poprawiasz Gadzisława, to tylko trzeba Ci podziękować, bo ma szansę wyciągnąć wnioski i się poprawić.

Miałem na myśli tę sprzeczność, którą w poście wyżej ujawniłeś.
DeBe pisze:niestety niczego się nie nauczyłeś (i pewnie nie nauczysz)
A potem:
DeBe pisze:Teraz od niego zależy czy skorzysta z tych wskazówek i zrobi wreszcie coś porządnego
W pierwszej wypowiedzi Go pogrzebałeś. Ale to żadna złośliwość z mojej strony, zwróciłem tylko uwagę na Twój ostry ton DeBe ;).
lucbach,
administrator knights.sztab.com

Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum
Posty: 1010
Rejestracja: 27 cze 2007, 22:37
Lokalizacja: z chipsów Lays

Post autor: DeBe » 15 maja 2008, 16:19

Taa...to ja już nic nie komentuję...poczekam do trzeciej wersji (miejmy nadzieję, że do trzech razy sztuka). A jeśli chodzi o to nauczanie: była to złośliwość z mojej strony, za nazwanie mnie botkiem...i bardzo jestem ciekaw dlaczego zostałem tak określony. Czyżbym miał coś z bota?

Gadzislaw
Użytkownik Forum
Posty: 253
Rejestracja: 14 paź 2007, 14:48
Lokalizacja: Sztum

Post autor: Gadzislaw » 15 maja 2008, 16:21

Gad pisze:Popracuję jeszcze nad mapą, bo jak patrzę to taka pusta jest... A więc zabieram się jeszcze za poprawianie!
Drogi DB....
Chciałbym, żebyś wiedział, że właśnie po napisaniu tego posta zacząłem się ostro do roboty i stawiam wszystkie kwiatki itp... Naprawiam teren, bo faktycznie jest fatalny miejscami (co nie znaczy, że w innych miejscach jest dobry...) Więc proszę o wybaczenie z Twojej strony, za wystawienie tak beznadziejnej mapy.

Przepraszam, jeśli uraziłem Cię nazywając "botkiem"... Miało to brzmieć żartobliwie, ale cóż, jak to powiedział Khelben... "po tej stronie widzimy tylko litery, nie musimy wiedzieć, jak to fajnie by brzmiało na żywo"

No i ma racje xd. Więc przepraszam jeśli źle to zrozumiałeś.
Obrazek
Też grasz w KaM Remake? Podziel się tym z innymi!

Gadzislaw
Użytkownik Forum
Posty: 253
Rejestracja: 14 paź 2007, 14:48
Lokalizacja: Sztum

Post autor: Gadzislaw » 16 maja 2008, 17:35

Sorki za Double Post'a...

Chciałem tylko powiedzieć, że poprawiam teren, ale nie wiem czy mi to jakoś lepiej wychodzi niż na początku... Więc daje screena, żebyście powiedzieli, czy to trochę lepiej wygląda od tego pobojowiska, co było najpierw... http://i25.tinypic.com/2zyx7c3.jpg
Obrazek
Też grasz w KaM Remake? Podziel się tym z innymi!

Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum
Posty: 1010
Rejestracja: 27 cze 2007, 22:37
Lokalizacja: z chipsów Lays

Post autor: DeBe » 16 maja 2008, 17:55

Jest znacznie lepiej, ale te fałdowania są chyba trochę zbyt łagodne.

Gadzislaw
Użytkownik Forum
Posty: 253
Rejestracja: 14 paź 2007, 14:48
Lokalizacja: Sztum

Post autor: Gadzislaw » 16 maja 2008, 18:04

Zbyt łagodne w takim sensie, że zbyt niskie, czy w takim, że ich za mało? ;]
Próbowałem zwiększyć trochę amplitudę terenu, ale wtedy to wszystko trochę traci urok...

Spójrz na misje Dark Lorda, tam prawie w ogóle nie ma fałdowań, a oceniacie je bardzo dobrze... xd
Ostatnio zmieniony 16 maja 2008, 18:42 przez Gadzislaw, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Też grasz w KaM Remake? Podziel się tym z innymi!

Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Posty: 1942
Rejestracja: 20 cze 2007, 14:31
Lokalizacja: Gdynia
Kontakt:

Post autor: robi29 » 16 maja 2008, 18:30

DeBowi ( :lol: ) chodzi o to, że są mało wypukłe, bo jest ich dosyć sporo. ;)

Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum
Posty: 1010
Rejestracja: 27 cze 2007, 22:37
Lokalizacja: z chipsów Lays

Post autor: DeBe » 16 maja 2008, 18:49

Chodzi mi o to, że teren jest nieco zbyt płaski.

ODPOWIEDZ